Decki da ponovim ono sta sam napisao:
-Rekao sam da se ne razumijem u same postavke-niti me zanimaju!Kada radis za nekakav studio,onda kada napravis nekakvu montazu,prije rendanja biras opciju koja je unapred vec nastimana od strane nekoga tko zna vise od mene(doslovno napisano:Youtube 720p,za svatove,maturalna,SaDvdNaYT...).
-Ja sam samo linkao stari post sa prepisanim postavkama koje trenutno njemu najbolje pašu!
-Covjek ima problem sa ucitavanjem videa i to sam mu htio pomoci,on sam me je pitao za postavke.
-Kvaka je u tome sto torent "od sume ne vidi drveca" i ne cita bolje malo postove,jer da cita,shvatio bi sve ovo gore napisano i ne bi bilo ovoga offtopica!
I mbaksa postoji treci razlog zasto je dizanje sa SD na HD ima smisla:
-Da bi se raja pohvalila da imaju 1020p na YT
No i to sam napisao.
Kvaka je u tome da ti imas imalo pojma o cemu pises shvatio bi koliko izvalis gluposti u jednom postu. Jednostavno nemaš pojma o čemu pričaš al uredno dijelis savjete i govoriš kako drugi nemaju pojma.... Mene bi bilo sramota naplatiti nekome rad a napisati ovo:"Kada radis za nekakav studio,onda kada napravis nekakvu montazu,prije rendanja biras opciju koja je unapred vec nastimana od strane nekoga tko zna vise od mene(doslovno napisano:Youtube 720p,za svatove,maturalna,SaDvdNaYT...)."
Jadan studio koji angažuje takve ko ti......

Some people are so poor... all they have is money!

Njime se testiraš koliko puno mučenja možeš izdržati prije nego li pop*zdiš i pošalješ i program i njegove autore u rodno mjesto.