Preporuka programa za uređivanje filmova

poruka: 4
|
čitano: 4.406
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka programa?

Može li mi neko preporućit program za uređivanje videa/filmova kao što to rade ovi

(trebam preporuku,a program bi skinuo torrentom)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka programa?

ovako nešto se može smontirati u adobe premiere uz pomoć adobe after effects. ali nije sve u programu, nešto je i u vještinama redatelja/montažera. vidi se da su dečki u ovaj video uložili dosta truda, iako je snimljen u jednom danu na jednoj lokaciji.

vidim da su snimali s dslr fotoaparatima u hd-u, a da bi obrađivao hd video treba ti ipak malo jači stroj. koristili su i razne pluginove (vjerojatno od videocopilota i red giant softwarea) i color corection, a u zadnjim sekundama videa (kada je auto) parkiran radili su time lapse.

inače adobe premiere cs5 i after effects cs5 rade samo na 64 bitnom os-u, dok cs4 i stariji rade i na 32-bitnom i 64-bitnom os-u.

15 godina
neaktivan
Preporuka programa?

Hvala,nisam se ja mislio profesionalno baviti time,nego ovako malo u slobodno vrijeme snimit kućište od kompa,pa dodati neke efekte i muziku...: )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka programa?

pitao si me za program "kao što rade ovi"  Smijeh

za kućnu upotrebu dobar ti je adobe premiere elements ili corel x3 pa i windows movie maker.

oni gore programi su ipak namijenjei profesionalnijoj upotrebi, a nisu baš jedostavni za korištenja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice