Kako smanjiti video fle

poruka: 5
|
čitano: 3.283
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kako smanjiti video fle

Imam jedan video koji sam ja napravio i mislio sam da ga stavim na Youtube,al' klinac nemoze jer puno zauzima...

kako mogu da smanjim da manje zauzima..video

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kako smanjiti video fle

Koje ti je rezolucije taj video? Skini Altysoft Free Video Converter i sa njime pretvori u flv 220x176.

17 godina
papuk kaže...

Koje ti je rezolucije taj video? Skini Altysoft Free Video Converter i sa njime pretvori u flv 220x176.

I kak ce to onda izgledat na Yubitu u tak maloj rezoluciji nikak totalna katastrofa. Treba bit pozeljno u 16-9 normalno ali ak se ne moze onda ga treba uplodat u ne manje od 640-480 rezoluciji, da to ipak na nekaj izgleda pa ce dobit 480p oznaku i bit u toj rezoluciji kak je vec . Video nije nikad prevelik osim za normalne korisnike od 10 minuta duzine normalno i mislim 2 gb u komadu ak se ne varam. Ko nam je kriv kaj imamo tak mali Upload osim T-Šrot, pa nam treba da se video u 720p ili vecoj rezolucij od kojih 100-300 MB ovisi o Codecu normalno Uploda gore po sat-dva recimo ili vise.CoolNevinašce

15 godina
neaktivan

U kojem ti je formatu taj video?

15 godina
neaktivan
Kako smanjiti video fle

Papuk..skinuo sam Altysoft Free Video Converter..Koji Size da stavim,Format:..i ostalo

SaJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice