- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Snapdragon, official ROM.
sd card ima samo pro verzija?
sd card ima samo pro verzija?
Da, MTK verzija nema SD card slot, samo Snapdragon.
Da, MTK verzija nema SD card slot, samo Snapdragon.
Hvala. Jel uopce dostupan (pro) na kojem eu skladistu ili su svi na cekanju nove posiljke?
Jeli ko stavija eu rom bez otključavanja bootloadera? Ako je, može link kojim postupkom.
Inače imam eu rom mi3 ali bi ga staviaj i na sestrinom rn3.
Jeli ko stavija eu rom bez otključavanja bootloadera? Ako je, može link kojim postupkom.
Inače imam eu rom mi3 ali bi ga staviaj i na sestrinom rn3.
Na predprošloj strani je kolega stavio link kad sam ja pitao. Samo sam skinuo .zip i po uputama flashao sa SPFlash, sve radi bez problema.
da li je eu rom stable 7.1.6.0 zadnja verzija i kako se može napraviti ažuriranje ako nije
Hmmm, možda je do fotografa. :)
Nisu loše, pogotovo ako je ruka mirna, a svjetlo dobro. Iskreno nisam puno fotografirao, pogotovo ne u HDR.
Imao sam prije HTC ONE X, koji ima osrednju kameru, ali je video puno, puno bolji nego kod RMN3 i boje na fotografijama su puno življe.
Hmmm, možda je do fotografa. :)
Nisu loše, pogotovo ako je ruka mirna, a svjetlo dobro. Iskreno nisam puno fotografirao, pogotovo ne u HDR.
Imao sam prije HTC ONE X, koji ima osrednju kameru, ali je video puno, puno bolji nego kod RMN3 i boje na fotografijama su puno življe.
fotke s predstavljanja (navodno bez obrade) izgledaju vrlo živo, čak i preživo) na pro modelu.
Doduše, u recenzijama izgledaju blijeđe no fotke s mtk verzije.
tako da ja vjerujem samo svojim očima kad dobijem mobitel.
Inače recenzije kamere bi trebao napravit ne amater već netko tko se kuži u fotografiju, bez lažne skromnosti ja sam jedan od tih.
Fotke bi trebalo okidati mirne ruke, najprije na dobrom svjetlu i sa pristojnom brzinom okidanja (ako treba podesit to u manualnim postavkama ako je svjetlo slabije). U principu od mobitela ove cijene može se očekivat samo to da su fotke na dobrom svjetlu (danju) u najboljem slučaju vrlo dobre (i to jasno ne na 100% prikazu ali se tu najlakše vidi razlika između kvaliteti fotki kamera), recenzirati ove kamere u low lightu nema smisla jer tu debelo pushe u odnosu na najjeftinije kompakte i dslrove sa senzorima aps-c veličine.
Već sam dao link na video gdje se vidi da je što se oštrine i detalja tiče, kamera u pro modelu odlična. Problem su bile boje (vjernost i zasićenost nekih boja) te mjerenje ekspozicije. Ali, tu dobrim dijelom ulogu igra softver, pa se toplo nadam da su poradili na tome jer fotke s predstavljanja izgledaju odlično (na danjem svjetlu).
Probal sam gmail,mymail,bluemail..isto smece sve..
Neznam kak dalje
Koji nalog koristis. Najbolji mail klijenti za android su K9 i cloud magic
Budem probal k9
Jel imao tko ovakav problem? Dobro mi dode ta opcija da obrisem smece sta se nakupi, jel zna netko kako rijesit ovo?
Official ili unofficial ROM ?
Probaj pobrisati cache/data od Cleaner, Security i Cheetah Mobile CleanMaster plikacija.
Jel mi mozete rec koliko vam je tezio paket sa giztopa? ako ga vec niste bacili, pise na onom bijelom papiru na paketu, moj je tezio 0,43 kg, ovo mi je jako bitno jer sam dobio paket bez mobitela u kutiji
neznam ja jel poslano bez mobitela zato vas i pitam koliko je vama tezio, znam samo da je paket vec bio otvoren i zakrpan dpd trakom, zato mi je vazno kolika tezina je vama pisala na paketu, moze bit da ga nisu uopce poslali a moze bit i da su ga poslali ali je netko u dpd sluzbi ukrao mobitel iz paketa
Jel mi mozete rec koliko vam je tezio paket sa giztopa? ako ga vec niste bacili, pise na onom bijelom papiru na paketu, moj je tezio 0,43 kg, ovo mi je jako bitno jer sam dobio paket bez mobitela u kutiji
Moj je s AliExpressa s caseom i screen protectorima bio oko 0,45kg ako se dobro sjećam(preko 0,4kg u svakom slučaju), ali bez mobitela koji ima 0,16kg bi sigurno bilo ispod 0,4. Mislim da je 0,5kg granica težine paketa s tom cijenom, tako da možeš biti prilično siguran da je mobitel naknadno izvađen.
da identicnu tezinu ima i moj, znaci poslan je mobitel ali ga je netko u dpd sluzbi ukrao ocito
Tak su i meni ukrali, samo gamad iz Singapura, vraćao pokvaren mobitel na popravak (jer je bio pod garancijom) okrivili me da sam otvarao mobitel, blabla, platio sve skupa 500kn i na kraju kad su ga poslali nazad, mobitel nestao s lica zemlje. Sad se ti žali upravi za vodovod... 
da identicnu tezinu ima i moj, znaci poslan je mobitel ali ga je netko u dpd sluzbi ukrao ocito
Pošto si rekao da je paypal zaključio slučaj onda ti tu više ništa ne možeš.
Sad ti jedino preostaje privatnom tužbom tužiti DPD.
Eventualno još kontaktiraj HAKOM pošto su oni zaduženi između ostaloga i za provedbu propisa u poštanskom prometu, možeš online podnijeti prijavu i objasniti o čemu se radi.
@domac5
žao mi je što ti se to desilo i da sad ne popujem i pametujem ali zašto ne snimate otvaranje paketa?
@domac5
žao mi je što ti se to desilo i da sad ne popujem i pametujem ali zašto ne snimate otvaranje paketa?
vec sam upozorio na drugoj temi ljude da obavezno snimaju otvaranje paketa i da ne potpisuju nista dok se ne uvjere da je sve ok, ja sam na svojoj kozi naucio lekciju

http://trakt.tv/user/MjezZza