Windowsi se neće pokrenuti

poruka: 6
|
čitano: 2.898
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć

Imam problem sa kompjuterom, kad ga upalim pojavi mi se: safe mode, start windows normaly.... i problem je u tome da bilo što da stisnem, windowsi se ne mogu podići... Počnu se pokretati i onda se računalo restarta. Zanima me zna li tko da li je riječ o softweru ili je riknulo nešto na hardweru???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć

Koji windowsi?

btw- fulo si podforum.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 15:31 (mario1990).

1 0 hvala 4
15 godina
odjavljen
Re: Pomoć
mišel0512 kaže...

Imam problem sa kompjuterom, kad ga upalim pojavi mi se: safe mode, start windows normaly.... i problem je u tome da bilo što da stisnem, windowsi se ne mogu podići... Počnu se pokretati i onda se računalo restarta. Zanima me zna li tko da li je riječ o softweru ili je riknulo nešto na hardweru???

Napravio si nešto sa registriem, moraš reinstalirati. Meni se dogodilo identično.

14 godina
neaktivan

Windows Xp proffesional

molim pomoć ;-)

15 godina
neaktivan
Windowsi se neće pokrenuti

Pokusaj repair.

0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
mišel0512 kaže...

Tako je i meni bilo, prije toga mi se ovo sa slike palilo.Problem sam rijesio stavljanjem novog windowsa xp.

bsod bsod
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 22:51 (scenesports).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice