Imam problem sa kompjuterom, kad ga upalim pojavi mi se: safe mode, start windows normaly.... i problem je u tome da bilo što da stisnem, windowsi se ne mogu podići... Počnu se pokretati i onda se računalo restarta. Zanima me zna li tko da li je riječ o softweru ili je riknulo nešto na hardweru???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji windowsi?
btw- fulo si podforum.
Imam problem sa kompjuterom, kad ga upalim pojavi mi se: safe mode, start windows normaly.... i problem je u tome da bilo što da stisnem, windowsi se ne mogu podići... Počnu se pokretati i onda se računalo restarta. Zanima me zna li tko da li je riječ o softweru ili je riknulo nešto na hardweru???
Napravio si nešto sa registriem, moraš reinstalirati. Meni se dogodilo identično.
Windows Xp proffesional
molim pomoć ;-)
Pokusaj repair.
Tako je i meni bilo, prije toga mi se ovo sa slike palilo.Problem sam rijesio stavljanjem novog windowsa xp.