Pozdrav,
evo sad sam stavio snimat windowse xp..i odma na početku dok mi boota sa cd-a ono plavi ekran i dolje mi piše "searching for previous windows"
i tako stoji več 1 h..i 10 put sam več probai i isto
Pozdrav,
evo sad sam stavio snimat windowse xp..i odma na početku dok mi boota sa cd-a ono plavi ekran i dolje mi piše "searching for previous windows"
i tako stoji več 1 h..i 10 put sam več probai i isto
Vjerojatno ti je CD/DVD oštečen, probaj sprži drugi ili ako to nije to s nekim live CD-om formatiraj HDD.
Slažem se sa Miki
ne mogu formirati formatirati disk...jer ga želim formatirati dok ću početi instalirati windowse..ali kad mi to odma na početku javlja..ne dođe mi do onog dijela gdje me pita za particije..itd...imam 2 particije..postoji kakva druga mogućnost da ga formatiram ali samo c particiju jer na d imam puno podatka...
ne mogu formirati formatirati disk...jer ga želim formatirati dok ću početi instalirati windowse..ali kad mi to odma na početku javlja..ne dođe mi do onog dijela gdje me pita za particije..itd...imam 2 particije..postoji kakva druga mogućnost da ga formatiram ali samo c particiju jer na d imam puno podatka...
Ako imaš mob fotkaj ga i postaj ovdje pa čemo vidjet di je problem zapeo.
Bootaj neki Linux Live distru i s njom formatiraj disk, imaš još puno drugih bootablinih alata za to.
ekipa da vam javim...kako sam i mislio...pun hard virusa je bio zato nije htjelo..sad je sve ok..hvala vam...