- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemogu skidat update nikako, znal ko u cemu je problem?
malo glup naslov teme al nisam znao kako drugacije stavit
Je li ti startan Windows Update servis (Manage / Services / Windows update)?
U servicesu mi uopce nema windows update
U servicesu mi uopce nema windows update
Jedino ako je moddana instalacija Windowsa.
Nije, normalan je win.. sad sam i restario update bio al opet nista
Nije, normalan je win.. sad sam i restario update bio al opet nista
Malo prije si izjavio DA NEMAŠ WINDOWS UPDATE u servisima? Kaj je onda sad?
Jel su to friško instaliran Windowsi ili ....Nije, normalan je win.. sad sam i restario update bio al opet nista
Malo prije si izjavio DA NEMAŠ WINDOWS UPDATE u servisima? Kaj je onda sad? Jel su to friško instaliran Windowsi ili ....
Vjerovatno je on stavio na disable pa se nemože update skinut.
sad radi, nisam imao win update, pa sam u notpad zalipio jednu skriptu, spremio je run as admistrator, nest je adradilo u cmd-u, restartovao kompp i sad je normalan update i ima ga u servicesu nastman je na automatic
ako hocete mogu vam postavit skriptu kako sam sve odradio?
sad radi, nisam imao win update, pa sam u notpad zalipio jednu skriptu, spremio je run as admistrator, nest je adradilo u cmd-u, restartovao kompp i sad je normalan update i ima ga u servicesu nastman je na automatic
ako hocete mogu vam postavit skriptu kako sam sve odradio?
Prije bih volio vidjeti zašto tog servisa nije bilo, a ne kako si ga aktivirao.
Custom Windows install?
A to ti neznam reci, jer samo sam otiso u services i vidio da nema win update, pa sam trazio nacin kako ga vratit il nes tako slicno.
A to ti neznam reci, jer samo sam otiso u services i vidio da nema win update, pa sam trazio nacin kako ga vratit il nes tako slicno.
Kak ne znaš reći? Pa jesi ti sam instaliral te Windowse? Ako jesi ,valjda znaš kaj si radil. A ako nisi .... zaboravi ...
jesam, a bgti instaliro sam ko i svaki windows, instalacija normalno prosla,kad sam ga instaliro sam sam iskljucio update da me nepita i toe to. vise niasm nista diro
-u posljednjih pola godine, to je normalna posljedica virusa. (ne spešledišna popularnog besplatnog OSa).
-nakon čišćenja (domestus, MBAM, S&D..) pokreni (u servisima) servis autoupdate (auto-delay), defender, firewall.. osim ako je registry pretrpio veću havariju (što znaju razni čistaći kao CC napraviti na zadovoljstvo usera), tad je re-install/restore nužan.