Windows boje - problem

poruka: 6
|
čitano: 6.049
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows boje - problem

Kako da namjestim da mi ova dole paleta mijenja boju u skladu pozadine?

Pozadina zelena, paleta svijetlo plava, a ja bi nešto ovako:

Da se uklapa automatski pod neku sličnu boju, da su pozadinska i boja palete slične, valjda me razumijete. Hvala.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 22:39 (ulinsky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Windows boje - problem

Moraš ukljućit Aero temu.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Windows boje - problem

Imam 7 aero tema, izabrao čak nekoliko i paleta ostala kako je i prije bila, ostalo se mijenja. Ovaj problem mi je nastao kada sam u KM Playeru stavio da mi je Present: Speed (1 GHz), nešto sam eksperimentisao. Vratio sam na Present: Quality (3 GHz) ali neće da se vrati boja palete..

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows boje - problem

Probao na laptopu istu stvar, okrenem na neku drugu temu, sve se promjeni, okrenem na aero, sve se vrati kako je i bilo, baš kako mi i treba, ona providna paleta. Kada to probam na PC-ju, iz meni nepoznatog razloga neće..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Windows boje - problem

Probaj Microsoft Fix It link

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Windows boje - problem

Čim sam ugasio KM Player, sve se vratilo kako je i trebalo biti. Problem riješen, hvala ti u svakom slučaju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice