Windows 8 problem!

poruka: 19
|
čitano: 2.714
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Windows 8 problem!

Znaci isprobavam instalirat win 8 i kod ulaska u instalaciju prvo odaberem jezik i poslije onog windows is starting mi se pokaze ovo (dole slika).

Znaci nema problema sa hardom jer sam probao instalaciju win 7 i odma baci na onaj step gdje se stavi kvacica i odabere custom a tu se to nepojavi nego odma ta slika i nema diskova ima li ko kakvu ideju sta napravit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8 problem!

Gdje je ta slika?

Dafuq I just read?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 8 problem!
BloOm3R! kaže...

Znaci isprobavam instalirat win 8 i kod ulaska u instalaciju prvo odaberem jezik i poslije onog windows is starting mi se pokaze ovo (dole slika).

Znaci nema problema sa hardom jer sam probao instalaciju win 7 i odma baci na onaj step gdje se stavi kvacica i odabere custom a tu se to nepojavi nego odma ta slika i nema diskova ima li ko kakvu ideju sta napravit ?

Slika?

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
Windows 8 problem!

Evo je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa skines driver s interneta, stavis na USB stick, ubaci kad ti se to pokaze, odaberi browse i nadji driver koji si skinuo.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
Suddenly Psychotic kaže...
Pa skines driver s interneta, stavis na USB stick, ubaci kad ti se to pokaze, odaberi browse i nadji driver koji si skinuo.

Moze li link od drivera ? Jer sam stavio onaj neki od 1MB i sve sam probao i nece ici next.

13 godina
neaktivan
Pa valjda znas model vlastite przilice...
14 godina
Suddenly Psychotic kaže...
Pa valjda znas model vlastite przilice...

Kakve przilice ?!

O kakvim driverima ti pricas?

13 godina
neaktivan
Trazi te DVD driver odnosno driver od tvoje przilice/DVD citaca!
13 godina
protjeran
Windows 8 problem!

Sad kad si već instaliro windowse, probaj otić u BIOS i promijenit SATA native u compatibility ili kako već kod tebe piše otprilike. Kad i ako podigneš windowse, lakše onda s njima odsurfat po potrebne drivere pa onda vratiš u BIOS-u kako je i bilo prije ;)

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ep0s kaže...

Sad kad si već instaliro windowse, probaj otić u BIOS i promijenit SATA native u compatibility ili kako već kod tebe piše otprilike. Kad i ako podigneš windowse, lakše onda s njima odsurfat po potrebne drivere pa onda vratiš u BIOS-u kako je i bilo prije ;)

Nekontam ja tebe.

Nisam uspio instalirat windowse (mislim na osmicu),jer me ždere ovaj problem sto mozes vidjet na slici.Samo da se obicno pokaze onda mogu dalje sa raidom da stavim na 2x160GB win 8.

13 godina
protjeran
BloOm3R! kaže...
ep0s kaže...

Nekontam ja tebe.

Nisam uspio instalirat windowse (mislim na osmicu),jer me ždere ovaj problem sto mozes vidjet na slici.Samo da se obicno pokaze onda mogu dalje sa raidom da stavim na 2x160GB win 8.

Pa onda odi u BIOS i tamo probaj to sa SATA podešavanjem. Ako ne ide, onda probaj sa USB stickom instalirat.

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
14 godina
ep0s kaže...
BloOm3R! kaže...
ep0s kaže...

Nekontam ja tebe.

Pa onda odi u BIOS i tamo probaj to sa SATA podešavanjem. Ako ne ide, onda probaj sa USB stickom instalirat.

Pa dajte mi link za download to sto trebam instalirat jer ja nemogu nac...

15 godina
neaktivan
Windows 8 problem!

Ovako, koja verzija osmice je to točno (DP, CP)?

Od kud si skidao, sa službene stranice, x86 ili x64?

Da li je računalo koje je postavljeno pod "Moj PC" u pitanju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Alkaline kaže...

Ovako, koja verzija osmice je to točno (DP, CP)?

Od kud si skidao, sa službene stranice, x86 ili x64?

Da li je računalo koje je postavljeno pod "Moj PC" u pitanju?

Skinut je odma prvi znaci 64 - bit http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso

Za verziju dp cp nerazumijem valjda mos po ovome vidjet.

Da radi se o tom kompu u moj pc.

15 godina
neaktivan
Windows 8 problem!

OK. Consumer Preview (CP) je.

Potraži po internetu hash calculator i provjeri da li hash (SHA1) odgovara navedenome u linku.

Ako ne, skini ISO ponovo.

Ako da, onda kako je ep0s već savjetovao promjeni SATA mode u BIOSu na IDE (aka. Compatible).

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 22:15 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Alkaline kaže...

OK. Consumer Preview (CP) je.

Potraži po internetu hash calculator i provjeri da li hash (SHA1) odgovara navedenome u linku.

Ako ne, skini ISO ponovo.

Ako da, onda kako je ep0s već savjetovao promjeni SATA mode u BIOSu na IDE (aka. Compatible).

Meni uopce nema ikone kod diska (win 8) u computer,a snimao sam ovim postupkom http://slobodni.net/t21532/

Kaze lik da nije dobro nasnimano.

14 godina
Windows 8 problem!

Problem je bio u dvd-u :D

Rijeseno!

Kako jos mogu provjerit dal mi raid0 radi ispravno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 8 problem!

kada sam dobio laptop i windows7,ja sam isao instalirati windows 8,nakon tjedan dana izbriso i onda sam trebao opet instalirati windows 7.{#}

RR
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice