Windows 8 internet problem zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 3.201
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Windows 8 internet problem

ovako, nakon što sam instalirao windows 8, sve je radilo super, bez grešaka.. i to je držalo neka 3 dana, tak dugo dok nisu updateovi novi došli, otkad se updatealo internet više ne radi.... konkretno wireless je spojen, piše internet acces.. al kad se pokuša otvoriti neka stranica ili bilo šta ne veli da nema interneta nego stoji blank stranica i neide dalje od toga... konkretno slučaj je znate ko kad skidate nešto pa vam je sporo, samo ovdje je razlika da nije sporo nego se ništa ne dešava... pa ako ima neko kakvo riješenje problema bio bi mu zahvalan :) 

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislis prazna stranica (ako mislimo isto) utipkaj gore u adress npr: www.google.hr. Ili ti se pojavi da se ne može spojiti na stranicu? i probaj s drugim browserom.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 13:42 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Windows 8 internet problem
WrongType kaže...

Mislis prazna stranica (ako mislimo isto) utipkaj gore u adress npr: www.google.hr. Ili ti se pojavi da se ne može spojiti na stranicu? i probaj s drugim browserom.

Jesam lijepo rekao da je prazna stranica iliti blank, i još sam napisao da je kao dok se skida neš pa je sporo, samo sa razlikom da ovdje nema napretka... baš zato da neko nebi pisao da izbaci error da internet ne radi :) ... sa svakim browserom je isto, svakom online igrom, svakim programom koji treba nešto sa interneta itd. 

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 295, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice