Windows 8 CP opisi i pomoć

poruka: 8
|
čitano: 3.597
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
http://msacademic.hr/ - Ne gubi vrijeme guglajući o prilikama koje učenicima i studentima nudi Microsoft, ovdje je sve što ti treba! Ako sad nemaš vremena, msacademic.hr je tu i sutra :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 8 CP opisi i pomoć

Evo skinuo sam navedeni OS isti dan kada je objavljen sa linka koji je dao nas omiljeni Bug, a instalirao sutra dan. Moram odmah da napomenem da imam slab racunar za ovaj OS, ali ono sto sam vidio malo je reci da sam razocaran mislim da je to totalna katastrofa.Zasto se ljudi trude da nesto iskomplikuj nepotrebno po devizi, sto da bude prosto kada moze biti komlikovano. Da malo pojasnim izbacivsi tipku start mnogi korisnici ce pogubiti zivce trazeci osnovne stvari, evo primjer ja sam se olesio dok nisam nasao kontrol panel, ili primjer Metro desktop, vi kliknete na ikonu ( uslovno receno ) Pictures a on se, mislim na taj pravougaonik otvori, rasiri na punu velicinu ekrana i ne otvori nista, u prethodnoj verziji taj isti Metro je radio. Kako doci do All Programs, do koje ste dolazili klikom na tipku Start, to sami Bog zna i da ne nabrajam dalje. Mislim da je ovaj OS prevashodno namjenjen velikim istrazivacima, onima koji nemaju dovoljno novca za istrazivanje Egipatskih piramida kao Enigmatskim zaljubljenicima. Nadam se da ce  Microsoft objaviti naputak za rukovanje za ovaj OS prije nego neko od korisnika razbije racunar ili zavrsi na odjelu psihijatrije. Srdacan pozdrav {#}

16 godina
neaktivan

A mislim da ću ja još ostati na sedmici... malo duže nego sam namjeravao...

eto nekakvog riješenja za start meni na osmici od stardocka

http://www.stardock.com/products/start8/

ima i ovo i bolje koliko vidim kompatibilno je sa WCP (osobno ne mogu isprobati na sedmici sam)

http://lee-soft.com/vistart/

dakle traženo je i start orb i start meni, a i ja bih ih tražio jednostavno dugogodišnja navika...

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 0:02 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skinuo sam Windows 8(na XP)i sada mi nema tona.Skinuo sam novi drajver navodno i za 8-icu ali nažalost ništa.Isto tako ne prepoznaje mi DVD tako da ne mogu ponovno sa diskete instalirati XP.Pomagajte!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probao sam W8 i zadrzao ga na hdd citavih sat vremena...Ako ostave ga bez start dugmeta preskacem ovu verziju. Metro je dobar za tablete a ova okrljestena verzija iz CP nije najsretnije rjesenje za desktop...

Evo video na koji bi MS trebao obratiti paznju.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8 CP opisi i pomoć

I ja sam se nazezao dok sam neke stvari prokljuvio.Kada se otvori Start ideš lijevo dolje i sa mišem pritisneč desno i otvore se sve opcije(all apss)

Ja sam prije imao XP,a sada mi je nestao zvuk  a i ne prepoznaje mi DVD tako da se ne mogu vratiti na XP.Probao sam instalirati novi drajver (pisalo je da je i za 8-icu)ali ništa od toga.Da li  poslije instalacije  imaš ton?Meni je prekrižen icon od zvučnika

16 godina
neaktivan

Imao sam ton normalno, ja sam instalirao na malo starijem lapu (dve godine star)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

skinuo sam win 8 cp i razocarao stabilnoschu to je jos treba doraditi kak spada , tako da sam opet ona win 7 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice