Windows 7 update

poruka: 5
|
čitano: 3.970
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows 7 update

Zanima me koliko često windows 7 vrši uptade, tj. koliko bi trebalo?

Par dana imam windows 7 i svaki dan mi se vrši update prilikom gašenja računala, jučer navečer je bio update i već sad imam poruku da je spremno za novi update. Neznam da li je to povezano ali komp mi je bio užasno spor, kada sam htio nešto pokrenuti monitor se na kratko zacrnio pa kad se oporavio pisalo bi: Display has stopped responding and has recovered. Nakon toga sam napravio update i sad sve radi savršeno. Nadam se da se to neće ponavljati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 9:37 (Krešo_Š).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Windows 7 update

- Pa ako postoji neka nadogradnja, onda je normalno da se nadograđuje, kad više ne bude imao šta nadograđivati, prestat će.

- Inače osobno imaš WU ugašen i nikada nisam imao problema, niti virusa, niti ičega sličnoga, a prije (davno je to bilo, u doba XP SP0) kad je bio uključen, samo je stvarao probleme, rušenja, usporavanje sustava itd.

- Ako pametno koristiš računalo, ne ideš na tko zna kakve stranice, ne koristiš IE, nego Firefox ili Chrome u kombinaciji sa Adblock plus + WOT, ako imaš dobar antivirus, nećeš imat problema.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 13:23 (Valentin17).
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 update

A najbolje ga je pustit da update jedno tjedan-dva, nakon fresh instalacije. S time da odabereš opciju da ti možeš birati koji upade ćeš instalirati. On će htjeti odmah IE8-9 ili ti koji već inastalirati.. no to ti ne treba, zatim neka security riješenja za office itd. Ništa ti od toga ne treba. No ako imaš orginalni software, pusti neka updatea što hoće. Meni u firmi update radi svaki drugi tjedan odprilike, kako kada, ali nisam nikad imao nekih problema sa update-ovima.

http://bambytalica.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
Windows 7 update

Gdje mogu isključiti update, sad sam nakon pol sata tek ušao u komp, prvo se neki update skidao, onda se restartao pa je pisalo nešto configure windows, pa se nakon toga zgasio, opet upalim opet neki configure pa restart. Eto, i sad se javlja obavijest da je opet spreman novi update.

0 0 hvala 0
14 godina
Windows 7 update
------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------

0 1 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice