dali se može skinuti Windows 7 Ultimate SP1 i dali će usporiti računalo ili neće.Molim za pomoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali se može skinuti Windows 7 Ultimate SP1 i dali će usporiti računalo ili neće.Molim za pomoć
Mislim da digitalni download još uvijek ne postoji za windowse (nek me ispravi netko ako je suprotno), stoga je jedino legalno rješenje kupovina Windowsa u ovlaštenoj trgovini.
SP1 nebi trebao usporiti rad računala. Donosi skup svih zakrpa izdanih do tog datuma kada je SP predstavljen i kao takav donosi neke nove sitne mogućnosti, ispravke bugova, itd.
preko windows update to sam mislio
Neće ti usporiti ništa!
Šta misliš pod tim da li se može skinuti?
Edit:
možeš preko update-a
znači mogu ga skidati
zasto bas vista sp 1 kad imas 7 sp1...nije nista bolja od 7-ce...
preko windows update to sam mislio
Aha, ja sam mislio da ti želiš integriranu verziju Windowsa 7 sa SP1 i da to sve možeš u kompletu dobiti.
Naravno da može preko Windows Update-a, KLIK.
znam kad sam jedno taj sp1 skida da mi je malo bilo usporeno
Aha, ja sam mislio da ti želiš integriranu verziju Windowsa 7 sa SP1 i da to sve možeš u kompletu dobiti.
Postoji digitalni download na Microsoft Storeu. Skida se .iso. Ali Store naravno nije dostupan za Hrvatsku.
znam kad sam jedno taj sp1 skida da mi je malo bilo usporeno
Najvjerojatnije samo u pocetku dok se prefetch ne stabilizira, kasnije ide isto ili brže.
nego di je dostupan koja zemlja
.
Poslije kad se uvjeriš da sve radi kako treba možeš izbrisati sp back up (više nećeš moći deinstaliarti sp)
desni klik na C:(ili koji ti je već)/properties/general/disk cleanup/service pack back up files/ok