Windows 7 reinstalacija zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.782
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Windows 7 reinstalacija

Znaci ovaj vikend su mi se pojavili neki problemi s kompjuterom i nakupilo se puno smeca pa sam odlucio reinstallirat windowse. Medutim kada sam ih reinstallirao dobio sam 32bitnu verziju. Reinstallirao sam ih pomocu windows recovery cd-a. Windowsi su orginal. Moze neka pomoc kako da dobijem 64bitnu verziju? Sada sam malo prije opet pkusao napravit reinstall al mi je particija c ostala puna i nakon prvog reinstalla, to jest programi su i dalje na disku ali ih nemogu pokretat. Stvarno molim pomoc!!

btw. F1-Ivo prestani mi zakljucavat temu ili mi barem posalji prvo link na temu di netko ima isti problem kao ja

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Windows 7 reinstalacija
سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 16:40 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Windows 7 reinstalacija

gamer34 kaže...

Znaci ovaj vikend su mi se pojavili neki problemi s kompjuterom i nakupilo se puno smeca pa sam odlucio reinstallirat windowse. Medutim kada sam ih reinstallirao dobio sam 32bitnu verziju. Reinstallirao sam ih pomocu windows recovery cd-a. Windowsi su orginal. Moze neka pomoc kako da dobijem 64bitnu verziju? Sada sam malo prije opet pkusao napravit reinstall al mi je particija c ostala puna i nakon prvog reinstalla, to jest programi su i dalje na disku ali ih nemogu pokretat. Stvarno molim pomoc!!

btw. F1-Ivo prestani mi zakljucavat temu ili mi barem posalji prvo link na temu di netko ima isti problem kao ja

Samo se ti svađaj s moderatorima ,nećeš dugo .....

Na Recovery particiji imaš instalaciju onih Windowsa koje si dobio sa PC-em. Znači ,u tvom slučaju ,32 bitne si imao ,takvi su i na Recovery-u.

Programe sa stare instalacije NE MOŽEŠ POKRENUTI  na novoj.

13 godina
protjeran

gamer34 kaže...

A zašto jednostavno nisi pokušao formatirati particiju(c) prije same instalacije, kad vidiš da ti reinstal ne uspjeva. Dakako da moraš prije spasit dokumente ako ti trebaju, a koji su trenutno u starim windowsima. Prebaci ih na D particiju ili na vanjski disk(USB).

16 godina
moderator
gamer34 kaže...

Pitaj u ovoj temi.

Nemora postojati tema s tvojim problemom,bitno da postoji tema o instalaciji windowsa 7.

Isto vrijedi za sve drugo.

سمندری ڈاکو
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice