Windows 7 - odabir prave verzije

poruka: 6
|
čitano: 2.078
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako imam mali problem.

Želim re-install Windowsa napraviti i imam original key i sve, ali problem je što sam izgubio instalaciju i sada me zanima kako da budem siguran da sam skinuo dobru verziju jer ne vidim način da skinem bilo gdje osim sa torrenta?

Ako ima netko kakav savjet kako se ne zeznuti jer imam original Winse pa ne želim da me kasnije Microsoft tlači da imam piratsku verziju.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Windows 7 - odabir prave verzije

Nađi na torrentima untouched MSDN verziju windowsa. Kad ih kreneš instalirati, oni će sami na osnovi ključa koji upišeš instalirati pravu verziju (Home Premium, Ultimate, Pro...). To je sva mudrost. Ni slučajno skidati i instalirati predaktivirane verzije!!

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

Pa jel znaš koju si ediciju imao prije Professional, ultimate... ? OEM, retail? Kakav ti je to key?

Možeš skinuti netaknuti .iso i instalirati te aktivirati sa svojim ključem ako je u redu..

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ma sve znam o toj verziji samo nemam instalaciju. Engleski 64-bitni Professional.

16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Ma sve znam o toj verziji samo nemam instalaciju. Engleski 64-bitni Professional.

Izvoli - original sa MS servera - KLIK 

Više ovdje ... ili ovdje.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 15:04 (kizo2703).
17 godina

Super, hvala na pomoći {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice