Windows 7 - minimiziranje igre

poruka: 7
|
čitano: 6.766
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Imam čudan problem sa Win7 x64, koji se nedavno pojavio.
Uključim neku igru, igram par minuta i Windows ju minimizira.
Ne izbaci iz nje, ne javi nikakav error, nego jednostavno spusti dolje u taskbar.
Kada stisnem na nju, on natrag uđe i radi bez problema.
RJEŠENO, antivirusni prog. je radio probleme.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 13:07 (VeX7).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram novu temu. Imam isti problem koji se tek nedavno pojavio. Igram Fifu 11 cijelu godinu na win 7 x64, odnedavno igra se počela minimizirati cca. svakih 10 minuta,  kad kliknem na ikonu u taskbaru onda se ona opet pokrene tamo gdje je stala. Unaprijed zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 - minimiziranje igre
Nisam siguran da li je to to, ali izgleda dok sam u igri strelica od miša ode sama u donji desni kut na show desktop. Sad sam isključio peek desktop koji je bio uključen po defaultu pa ću vidjeti. Inače imam Tipkovnica + miš LOGITECH MK250 Desktop Cordless, tako da možda i baterija zafrkava, promijenit ću i njih pa ću vidjeti..
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 - minimiziranje igre
futzi kaže...
Nisam siguran da li je to to, ali izgleda dok sam u igri strelica od miša ode sama u donji desni kut na show desktop. Sad sam isključio peek desktop koji je bio uključen po defaultu pa ću vidjeti. Inače imam Tipkovnica + miš LOGITECH MK250 Desktop Cordless, tako da možda i baterija zafrkava, promijenit ću i njih pa ću vidjeti..

Nažalost nije to problem jer kad mi se igra minimizirala večeras 2 puta, uvijek je strelica miša bila na sredini ekrana. Molim vas ako netko nešto zna, pomognite.

14 godina
neaktivan

Nema pomoći?? Dajte ljudi molim vas pomagajte!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probao sam isključiti avast antivirus, skenirao sam računalo sa spywareom, nema pomaka, svaku igru svakih 10-ak minuta mi minimizira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon mjesec dana svakodnevne pretrage, skeniranja i provjere, {#} napokon sam našao uzrok mojim problemima - {#} VODAFONE MOBILE PARTNER ..

Odkad sam  ga deinstalirao igram PES satima, a prije se nisu stigli igrači ni oznojiti {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice