Ovako ja sam instaliravo windows7 i usred instalacije ja sam slučajno izvadio cd na kojem su windowsi i instalacija je zastekala ja sam restartiro kompjuter i izbacio mi je eror pisalo je windows will resume instalation after restarting computer i restartira mi se kompjuter i opet izbaci taj eror i tako konstantno ako netko zna rješenje neka odgovori.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
restartira mi se kompjuter i opet izbaci taj eror i tako konstantno ako netko zna rješenje neka odgovori.
Ubaci DVD bootaj formatiraj tu particiju i instaliraj ponovo, nemoj vadit dvd dok ne završi instalacija.
Da ubacim ja DVD pritisnem f8 za advanced boot options i tamo idem repair your computer prije bi mi otvaralo tamo da mogu učitat cd a sada neradi ni to, možeš ti bolje meni rec sta treba pritisnit :P ovako ja nista nerazumijem
Samo ponovi postupak instalacije ispočetka, ono boot from cd/dvd, pa install windows (ne repair), zatim dođeš do drive option, tamo obrišeš system reserved i onu particiju na kojoj je windows (brišeš ih da bi izbjegal da imaš dva windowsa i da te kod pokretanja pita za odabir), zatim ideš create new partition, odabereš ok pa next i instalacija kreće.
Evo tema gdje sve lijepo piše, što i kako.
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-7-operativnog-sustava/61304.aspx
prolikom POST-a pritisneš f12,esc, f10, f2 ili nešto drugo(zavisi koja je matična) da bi odabrao boot menu ili quick boot. zatim odabereš cd rom, dvd rom/ram ili nešto treće što te asocira na dvd pogon u koji si stavio win7 dvd. zatim će pisat boot from dvd, a ostalo znaš. Tipku za boot meni prisni više puta i to odmah čim pritisneš dugme za upalit pc. i nemožeš fulat. koju tipku trebaš pritisnut ti piše prilikom posta na dnu ekrana
Da, kada se meni upali PC idem f8 i bude mi Advanced Boot Options i piše mi ovako jedno ispod drugog
Repair Your Computer
Safe Mode
Safe Mode With Networking
Safe mode With Command Prompt
Enable Boot Logging
Enable low-resolution video (640x480)
Last known good configuration (advanced)
Directory Services restore Mode
Debugging Mode
Disable automatic restart on system failure
Disable Driver Signature Enforcement
Start Windows normally
I to je to na šta da idem ja sada?
Da, kada se meni upali PC idem f8 i bude mi Advanced Boot Options i piše mi ovako jedno ispod drugog
Repair Your Computer
Safe Mode
Safe Mode With Networking
Safe mode With Command Prompt
Enable Boot Logging
Enable low-resolution video (640x480)
Last known good configuration (advanced)
Directory Services restore Mode
Debugging Mode
Disable automatic restart on system failure
Disable Driver Signature Enforcement
Start Windows normally
Obično je tipka F10 je quickboot ak je u pitanju gigabyte ploča. Pritisni F10 i šta tamo piše?
Odi u bios stavi first boot device dvd rom, snimi postavke izađi.
- Ubaci DVD od windowsa kad ti bude pisalo pres any key to boot from cd/dvd stisni space. Izbriši tu particiju na koju nije uspjela instalacija prvi put, izbriši i system reserved particiju, napravi novu i instaliraj windowse.