Evo doslo je vrijeme da reinstaliram Windows 7.Naime ima 8 mjeseci koristim Windows 7.Kada sam ga tad instalirao, nisam znao kako se pokrece cllean instal.Tj formatiranje, pa sam samo instalirao kako sam znao.Tako da sam kasnije naknadno brisao Windows XP manuelno.Dali bi netko od vas malo informaticki pismenijih mogao da napise Upustvo instalacije Win7 i da prilozi neke slike ako nije problem, mada slike i nisu toliko bitne samo da objasni postupak kad se disk formatira.Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo doslo je vrijeme da reinstaliram Windows 7.Naime ima 8 mjeseci koristim Windows 7.Kada sam ga tad instalirao, nisam znao kako se pokrece cllean instal.Tj formatiranje, pa sam samo instalirao kako sam znao.Tako da sam kasnije naknadno brisao Windows XP manuelno.Dali bi netko od vas malo informaticki pismenijih mogao da napise Upustvo instalacije Win7 i da prilozi neke slike ako nije problem, mada slike i nisu toliko bitne samo da objasni postupak kad se disk formatira.Hvala unaprijed.
evo ga na link1 i link2, nadam se da će pomoći samo prati uputstva i nemaš gdje pogriješiti.
Jesam reko da si kralj? NE e kralji si :)
Hvala mnogo.
moze neka preporuka dobrog cleanera registry-a?
glary utilities - besplatan i cclener ima opciju čišćenja registryja.
glary utilities - besplatan i cclener ima opciju čišćenja registryja.
valjda ce pomoci, za cclener sam cuo i imam, a budem sad vidio sto ce ovaj napraviti :D
edit: ovaj cc nadje nesto u reg., i ovaj nesto, to je teamplay :D, hvala
gle, po meni je za najbolje čišćenje i otimiziranje tune up utilities, samo što on nije besplatan. ja inače koristim ccleaner za te stvari tu i tamo i mislim da je sasvim dovoljan.
gle, po meni je za najbolje čišćenje i otimiziranje tune up utilities, samo što on nije besplatan. ja inače koristim ccleaner za te stvari tu i tamo i mislim da je sasvim dovoljan.
Tune up nije besplatan al se skine trial verzija koja traje 30 dana dovoljno da se očisti i optimizira komp.
Ljudi meni treba HITNO POMOĆ! krenuo sam u instalaciju windowsa 7 i sve sam radio kao u onome tutorijalu i tijekom instalacije mi se pojavio samo crna slika sa kursorom! i tako stoji! ako netko zna, molio bih da kaže.
Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz (2 CPUs)
1gb ram
Nvidia GeForce 6500
jeli imas serijal key za tu veryiju win 7, ako nemas i ako je botabilna onda ponovo je instaliraj ali sa malo ispravki
http://www.ic.ims.hr/win7/installWin7/win7-22.jpg kada ti ovo dode ukloni onu kvakicu sto pise automaski aktiviranje i gore gdje ti pise serijl key ne ukucavas ako je botabilna verzija to jest ako si je skinuo preko neta , i onda kada si to uradio http://www.ic.ims.hr/win7/installWin7/win7-23.jpg nemoj oznacavati ovo prvo nego ono zadnje asm me later i onda next ,
tako bi ti trebalo da radi
Do sad je vjerojatno instaliro s obzirom da je trazio pomoc 31.7.2010..
moze li mi neko rec imam problem isao sam instal windowse 7 i doslo je do vise od pola i nije htjelo dalje i bio sam izvadio dvd i kad sam tio ponovo komp upalit pojavljiva se neki eror i nece mi otvori nista vise nego neki windows service ii onda mi stalno trazi restart sta da radim

Ponovno pokreni cd,lijepo format c i nanovo;))