Windows 11 - problemi izdvojena tema

poruka: 1.240
|
čitano: 647.247
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 Insider preview, beta, developer, Windows 11 - općenito
16 godina
Windows 11 - problemi

Meni je interesantno što se uopće mučiš s preview updateima? Budu to indijci ispeglali dok ne postane release, ne brini! To su updateovi za pokusne kuniće, a ja im ne dozvoljavam da to rade od mene!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Windows 11 - problemi

Pozdrav, 

Išao "vidjeti" Update i stoje mi ovi od 30.8 "zablokirani". ne mogu ih ni prihvatiti (a samim time ni započeti instalaciju) -- dali netko ima sličan problem 

Hvala 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 11 - problemi

-pobriši sardžaj u folderu-pathu (ne folder).. C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

-može nakon tog i diskcleanup-sys...

-nisu svi updateovi za sve, postoje razlike npr jezik kao i opozvani-zamjenjeni i sl. tako da taj dio ovisi o juzeru, tj osu, licenci, poklikanim opcijama kao insider-uprateovi itd.. tj može biti jednak odgovor kao post prije, ne gurati se u testere.. itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
4 godine
Windows 11 - problemi

Kome treba Win 11 Pro ISO 23H2

合気道 五段 Me, myself and I .....Putine smrade, vrati mi Zaporižja
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2025 23:59 (Zaporožac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
HOME123456 kaže...

Nisam mogao vjerovati da je ovo komentar kolege ihush, dakle kao i uvijek vidi se da čovjek zna šta govori/piše

Ne baš. Prošli mjesec ga je Berecki fino poklopio u jednoj medicinsko znanstvenoj temi, pa se ihush povukao. A i inače ima on promašaja u svojim odgovorima... Možda ovo, a možda je ono, ma onda ima i treća mogućnost, četvrta...

16 godina
zelenapaprika kaže...
HOME123456 kaže...

Nisam mogao vjerovati da je ovo komentar kolege ihush, dakle kao i uvijek vidi se da čovjek zna šta govori/piše

Ne baš. Prošli mjesec ga je Berecki fino poklopio u jednoj medicinsko znanstvenoj temi, pa se ihush povukao. A i inače ima on promašaja u svojim odgovorima... Možda ovo, a možda je ono, ma onda ima i treća mogućnost, četvrta...

-dezinformacija.. ili vjeruj što želiš :)

-taksativni 1.2.3.4.. .. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2025 13:58 (ihush).
13 godina
Windows 11 - problemi

Evo ljudi, danas kada sam stusnuo Win update počeo mi je skidat Win11, ali 23H2. Sve je trajalo oko 2 sata, jer je bilo dosta aplikacija na Win10. I sve odradio onako kako sam htio. Apsolutno me ništa nije pitao, kako je krenuo, tako je i završio, ali zašto 23H2. Da li to znači da moj komp ne podržava 24H2 ili je nešto drugo posrijedi. Kada sam na Win11 stisnuo update, jedino što je skinuo je iz studenog 2023. Da li će me možda pitati da li želim 24H2. Čitam malo o tom 24H2 i vidim da ima problema sa tom verzijim. Što da napravim?

Prije par dana napravio je ažuriranja za Win10 22H2 za 9. mjesec. Možda zato i neme ništa novo za skinut ili?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:33 (Cobra33).

0 0 hvala 0
2 godine
Cobra33 kaže...

Evo ljudi, danas kada sam stusnuo Win update počwemo mi je skidat Win11, ali 23H2. Sve je trajalo oko 2 sata, jer je bilo dosta aplikavija na Win10. i sve odradio onako kako sam htio. Apsolutno me ništa nije pitao, kako je krenuo, tako je i završio, ali zašto 23H2. Da li to znači da moj komp ne podržava 24H2 ili je nešto drugo posrijedi. Kada sam na Win11 stisnuo update, jedono što je skuno je iz studenog 2023. Da li će me možda pitati da li želim 24H2. Čitam malo o tom 24H2 i vidim da ima problema sa tom verzijim. Što da napravim?

Prije par dana napravio je ažuriranja za Win10 22H2 za 9. mjesec. Možda zato i neme ništa novo za skinut ili?

nekad treba koji dan da se pojavi update, ako si nestrpljiv odi na https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11 i nadogradi preko Windows 11 Installation Assistant

13 godina
Windows 11 - problemi

Ma nisam nestrpljiv. Samo mi je čudno kada se pročalo o tome ovdje zašto mi nije bila ponuđena verzija 24H2. Na ovo stvaro nisam mogao utjecat. Lupio update i Win10 počeo skidat Win11 23H2, bez da me je išta pitao. 99,9% toga je odradio kako treba. Mislio sam da će mi se izgubit mailovi u Outlooku, Favoriti u Edge pregledniku i Chromi, pa sam to Ekportirao 3 puta, ali sve je posloženo kako treba. Čak je i File Manager sličniji Win10 nego Win11. Sada gledam finese i to uglađujem. Ništa komp nije sporiji ni brži. Radi sa zahtjevnijim programima isto. Hajde da sam se i toga riješio.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:02 (Cobra33).

0 0 hvala 0
4 godine
Cobra33 kaže...

Evo ljudi, danas kada sam stusnuo Win update počeo mi je skidat Win11, ali 23H2. Sve je trajalo oko 2 sata, jer je bilo dosta aplikacija na Win10. I sve odradio onako kako sam htio. Apsolutno me ništa nije pitao, kako je krenuo, tako je i završio, ali zašto 23H2. Da li to znači da moj komp ne podržava 24H2 ili je nešto drugo posrijedi. Kada sam na Win11 stisnuo update, jedino što je skinuo je iz studenog 2023. Da li će me možda pitati da li želim 24H2. Čitam malo o tom 24H2 i vidim da ima problema sa tom verzijim. Što da napravim?

Neće preskakati 23H2.

Imao si 22H2 zato ti je win server sad instalirao 23H2.  (to ti je @ihush prije 6-7 dana već napisao)

Da si imao 23H2 dobio bi novi 24H2.

Sad kad izađe 25H2 morat će svi prije apgrejdat na 24H2 koji imaju 23H2  

Ručne apgrejde s usb stikom ne bih preporučio. (ne preporuča ih ni sam microsoft)

Ja sam si pustio 24H2 prije mjesec dana na 23H2 i nema nikakvih problema.

Većinu problema imaju oni koji rade upgrade sa USB sticka.

Windows to zna, ali ne znaju zašto je to tako.. (tako glupo objašnjeno u jednom odgovoru na microsoft supportu)

合気道 五段 Me, myself and I .....Putine smrade, vrati mi Zaporižja
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 Insider preview, beta, developer, Windows 11 - općenito
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice