- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zar nitko nema rješenje

nije riješilo problem
Imao sam nedavno taj problem. Naime, koristio sam CoreAVC video kodek bez, ovaj, khm, ispravnog lijeka. Čim sam to ispravio, problem je riješen.
Zašto u opće ideš snimat XP x64, snimi si 7 x64 SP1 i bez brige si, s ovom tvojom konfom radit će bez problema.
Ma to sam na drugom kompu malo isprobaval kak radi xp64 jer mi se učinilo da možda nebi vrtl win 7 64
konfiguracija je asus P5GZ-MX, 2gb RAM, CELERON D 3,06 GHz
pokušao sam instalirati i 64bit codece ali ih ne prihvaća
usput, stavio sam u komp i sound blaster LIVE! ali ju ne prepoznaje pa me zanima ako netko zna
dali je potrebno na tu karticu spajati kakvo dodatno napajanje
da i još uvijek je slika okrenuta
haloo... ima koji majstor da riješi ove probleme
još uvijek čekam.............................
ovo je zadnji pokušaj nametanja problema pa ako ima netko lijepo molim.....................................................
Koliko ja znam "sound blaster LIVE" ne koristi dodatno napajanje.
Te kartice su dosta mušićave prilikom instalacije (koriste tri ili četri hardware-ska interupt-a).
Skini neki drugi media player sa neta (ima ih na tone besplatnih) pa vidi jel ti slika flip-ana.
Koristi 32 bitne player-e jer češ za njih lakše naći potrebne codec-e.
Primjer dobrog besplatnog playera je Daum PotPlayer i ima 32bitnu i 64bitnu inačicu.
Možeš ga skinuti sa donjeg linka.
http://www.dvbsupport.net/download/index.php?act=category&id=16
Koliko ja znam "sound blaster LIVE" ne koristi dodatno napajanje.
Te kartice su dosta mušićave prilikom instalacije (koriste tri ili četri hardware-ska interupt-a).
Skini neki drugi media player sa neta (ima ih na tone besplatnih) pa vidi jel ti slika flip-ana.
Koristi 32 bitne player-e jer češ za njih lakše naći potrebne codec-e.
Primjer dobrog besplatnog playera je Daum PotPlayer i ima 32bitnu i 64bitnu inačicu.
Možeš ga skinuti sa donjeg linka.
http://www.dvbsupport.net/download/index.php?act=category&id=16
a što su to hardwar-ski interupt-i
što se tiće playera slika je ok na GOM I VLC samo me zanimalo zašto wmp okreće sliku