Vista na hrvatskom jeziku?

poruka: 8
|
čitano: 6.676
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

imam vistu na engleskom,zanima me jeli legalno skinuti nastavak za Hrvatsku verziju preko torrenta.Ako je 

Ima li netko link?

nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako ti je vista originalna, language pack možeš skinuti legalno preko Win update-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Vista na hrvatskom jeziku?
ok hvala!
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Ako ti je vista originalna, language pack možeš skinuti legalno preko Win update-a.

Language Pack za hrvatski jezik (kao i za druge jezike) može se skinuti preko Windows Updatea samo za Vistu Ultimate (32 ili 64 bitna).
Može se instalirati i na Vistu Enterprise, ali ne preko updatea.
Za ostale verzije Viste neće se pojaviti kao update i nisam siguran može li ga se uopće instalirati na Vistu koja nije Ultimate ili Enterprise verzija.
Ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti!
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 18:08 (klimama).
17 godina
a slipstremanje je isto kao i kod service packovanja?
17 godina
neaktivan
klimama kaže...
nedIm kaže...

Language Pack za hrvatski jezik (kao i za druge jezike) može se skinuti preko Windows Updatea samo za Vistu Ultimate (32 ili 64 bitna).
Može se instalirati i na Vistu Enterprise, ali ne preko updatea.
Za ostale verzije Viste neće se pojaviti kao update i nisam siguran može li ga se uopće instalirati na Vistu koja nije Ultimate ili Enterprise verzija.
Upravu si, ja sam LP instalirao prijatelju na Ultimate verziji, ali ako je vista origigi,
mislim da bi bilo legalno skinuti i sa torrenta...
17 godina
neaktivan

Slučajno sam našao kako instalirati LIP na Home Basic, Premium i Bussines Vistu.

LINK!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nego...a zašto bi itko htio hrvatsku "masku" za prozore???! znam da državne istitucije moraju, jadna im majka no mi obični smrtnici....btw. "lokalizacija" je blago rečeno jeziva (prevodio je netko bez blage veze i o računalnoj terminologiji i hrvatskom standardnom jeziku). jedino "lokalno" što donekle ima smisla je provjera pravopisa u office-u za hrvatski. sve je ostalo sviranje qqruzu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice