Slipstreaming Win7 sa kompa na kojem je win xp

poruka: 5
|
čitano: 1.982
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Slipstreaming Win7 sa kompa na kojem je win xp

Poštovanje.

Nisam našao konkretan odgovor, pa molim ovdje savjet.

Riječ je o slijedećem: još uvijek se služim s Win XP koje sam redovito updateovao putem programa nLite.

Želio bih napokon prijeći na Win 7. Budući je riječ o već relativno starom programu (izdat već i sp1), zanima me je li moguće napraviti update/slipstreaming svih dodataka tog op programa na mašini na kojoj se vrti XP (koristeći bilo koji program za to - vLite, se7en UA, win integrator ...) da bi program bio 'up to date' i onda ga instalirati na čistu particiju.

Hvala na bilo kakovoj sugestiji.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Slipstreaming Win7 sa kompa na kojem je win xp
gluka kaže...

Poštovanje.

Nisam našao konkretan odgovor, pa molim ovdje savjet.

Riječ je o slijedećem: još uvijek se služim s Win XP koje sam redovito updateovao putem programa nLite.

Želio bih napokon prijeći na Win 7. Budući je riječ o već relativno starom programu (izdat već i sp1), zanima me je li moguće napraviti update/slipstreaming svih dodataka tog op programa na mašini na kojoj se vrti XP (koristeći bilo koji program za to - vLite, se7en UA, win integrator ...) da bi program bio 'up to date' i onda ga instalirati na čistu particiju.

Hvala na bilo kakovoj sugestiji.

Nije program nego OS. Imaš slipstreamane ISO datoteke za download, ovdje. Naravno, za aktivaciju trebaš kupiti ključ.

Mučenje za nasilno dodavanje apdejta iza SP1 ti se po mom mišljenju, skromnom, ne isplati. Osim toga postoji mogućnost da naletiš na probleme sa apdejtima kasnije.

Early adopter
14 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, no imam dojam da se nismo shvatili.

Zanima me mogu li na XP instalirati neki od programa tipa vLite, se7ven ua ..., pomoću njih prilagoditi instalaciju sedmice mojim potrebama (fixevi, driveri, izbacivanje nepotrebnih stvari ...), i onda tako uređen disk koristiti za čistu instalaciju sedmice?

hvala.

15 godina
neaktivan
gluka kaže...

Zanima me mogu li na XP instalirati neki od programa tipa vLite, se7ven

Mislim da ne mozes te programe instalirati na xp, (samo mislim nisam siguran)

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
gluka kaže...

Zanima me mogu li na XP instalirati neki od programa tipa vLite, se7ven

Mislim da ne mozes te programe instalirati na xp, (samo mislim nisam siguran)

Hvala na odgovoru.

Nisam ni ja siguran, zato me i zanima ima li itko bilo kakovih iskustava.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice