"Run as administrator" @ Widnows7 - ne radi

poruka: 3
|
čitano: 1.882
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle, svaki put kada hoću to, pritisnen i ne dogodi se ništa. Zna li iko u čemu je problem?

HOĆU NOVI NICK!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moze biti dosta stvari ali neke od najvjerojatnijih:

-program vec ima admin ovlasti ali neradi na win7/nije instaliran kako treba/zbugao se (probaj u compatibility mode staviti da se izvrsava kao XP SP3)

-pokusavas to napraviti na obicnom account-u ali bi ti tada izbacio kontekstni meni s potvrdom (napravi update systema i  mozda upogoni neki software za maintenance windowsa, advance windows care ili slicno nesto)

Ako nije nista od ovog onda malo google i vidi jel nekto imao slicnih problema s tim programom. Moguce da ima patch ili update za taj problem..

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: "Run as administrator" @ Widnows7 - ne radi
brainiac kaže...

Moze biti dosta stvari ali neke od najvjerojatnijih:

-program vec ima admin ovlasti ali neradi na win7/nije instaliran kako treba/zbugao se (probaj u compatibility mode staviti da se izvrsava kao XP SP3)

-pokusavas to napraviti na obicnom account-u ali bi ti tada izbacio kontekstni meni s potvrdom (napravi update systema i  mozda upogoni neki software za maintenance windowsa, advance windows care ili slicno nesto)

Ako nije nista od ovog onda malo google i vidi jel nekto imao slicnih problema s tim programom. Moguce da ima patch ili update za taj problem..

A e nije u programu... To mi je tako sa kojim god da programom proba.

UAC mi je isključen skroz.

HOĆU NOVI NICK!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice