Promjena načina logiranja nakon inst.novih drivera

poruka: 5
|
čitano: 2.725
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
XP Problem!!!

PozZzZz ma evo stavio sam XP i zatim drivere za Wirles ((WG311v3)) (Nove Drajvere) i sada prije Installacije drajvera imo sam OvakavShutDown a poslje instalacije Drajvera Ovakav  sada mene zanima kako da vratim na stari jer ovako mi i LogOn Screen izgleda ko na Win 2000 pa kako da vratim na stari nacin di u postavkama to ima za namijestiti!!!

Unaprijed Hvala!!!

http://oldfiles.org.uk/powerload/Timeline/w101logo.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: XP Problem!!!

Pokušaj sa System Restore.

16 godina
neaktivan
XP Problem!!!

LOL Ma necu to ocu da mi drajveri ostanu a ovo da mi bude ba standardnom nego evo u cemo je PROBLEM problem je u .DDL(u) zvanom mrvgina.dll sad pokusavam da nadjem ORG taj .DDL pa ako neko ima mozda XP da mi pronadje taj DDL preko trazilice i Uploada na RS (RapidShare) pa mi posalje link na PP unaprijed Hvala!!!

PozZzZ  xXx-Man

EDIT:Evo naso sam rijesenje isprobo i radi pa ako nekome jos treba evo...

after installing the new netgear driver/utility go to Start -Run and type regedit.

when the registry editor opens browse to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows NT/Current Version/WINLOGON
Delete the key named GINAdll

Thats it....afterward you may want to go back into the control panel and check the 'change the way users log on or off' and make sure the welcome screen and fast user switching are both checked.

http://oldfiles.org.uk/powerload/Timeline/w101logo.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 23:01 (PC Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: XP Problem!!!
PC Man kaže...

PozZzZz ma evo stavio sam XP i zatim drivere za Wirles ((WG311v3)) (Nove Drajvere) i sada prije Installacije drajvera imo sam OvakavShutDown a poslje instalacije Drajvera Ovakav  sada mene zanima kako da vratim na stari jer ovako mi i LogOn Screen izgleda ko na Win 2000 pa kako da vratim na stari nacin di u postavkama to ima za namijestiti!!!

Unaprijed Hvala!!!

jednostavno, al postom imam sedmicu nemogu ti vizualno objasnit....odes u user acconut u control panelu, i odi na home i lijevo u plavom (kao) sidebaru ti moraju biti kao neakve opcije shutdowna, logg offa, ili welcome screena......potrazi malo pa javi dal si uspio....tamo moras staviti neakve kvacice....ak ne uspijes, onda nek ti neko napravi screenshutove....

EDIT: Evo poslusaj !mpact35 - a....tako ti treba biti....napravi to..i javi dal si uspio!

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 10:27 (Tionio).
16 godina
neaktivan
XP Problem!!!

Znaci, ovako bi trebalo biti.

1. Idi u control panel

2. Zatim u User accounts

3. Pa u  'Change the way users log on or off'

4. Stavi kvacicu na 'Use welcome screen'

5. Apply options

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 23:10 (!mpact35).

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice