Pomoc..Driver za zvuk

poruka: 4
|
čitano: 1.729
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoc..Driver za zvuk
Pozdrav ljudi imam jedan problem, nmg da resim.
Nakon instalacije Windows7 64 bit Ultimate, pojavljuje mi se problem u vezi zvuka..
U desnom donjem kutu ekrana, nalazi mi se zvucnik sa crvenim x.. Pise no audio output device is installed..
Gledao sam po forumima sta napraviti..
Apdejtovao drajvere, onda u device manageru pokusavao sebi pomoci, tako sto sam skenirao hardwere, ali ne zeli da pronadje drajver..
Posle toga sam prepustio microsoft windows update da to odradi sam, ali opet nista..
Manufactor: OEM
Model: NF-MCP61
Ako bi mi neko pomogao, bih bih mu zahvalan..

0 0 hvala 0
12 godina
Pomoc..Driver za zvuk

Skini driver odavde

nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pomoc..Driver za zvuk

Ako ti nije u device manageru nešto pod upitnikom, uskličnikom ili slično predpostavit ćemo da su driveri instalirani. U tom slučaju ti je ikonica za zvuk u donjem desnom kutu prekrižena baš iz razloga za koji ti windows javlja problem: nemaš spojen audio uređaj. Provjeri dali si dobro ukopčao slušalice ili zvučnike, što god već koristiš, dali su ukopčani u prave utore (zeleni je za zvuk) i probaj ih spojiti i na front panel na kučištu ako ga imaš. Probaj s raznim uređajima da eliminiraš problem sa zvučnicima. Npr. probaj sa slušalicama od mobitela ako imaju takav konektor. Ako je problem u driveru googlaj drivereasy, skini i s njim nađi driver ako ne znaš koji ti treba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 7:44 (display name ivo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoc..Driver za zvuk

NF ... nForce driver, pazi postoje dvije vrste, kompletan za sve (chipset, vga, audio, lan) i pojedinačni... naravno ovaj pojedinačni radi, kompletan ne.. ne uvjek.

-inače, to je problematičan chipset za win7, traži na str. proizvođača MBO, možda nećeš pronaći driver za sedmicu, možda nema za x64... to ovisi o starosti i proizvođačevom supportu. Tad možeš proggoglati za driverima..

-sve podatke, pročitaj s MBO (proizvođač, model MBO i revizija, možda je potrebno update BIOSa.. zato pazi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice