NetSupport pitanje

poruka: 3
|
čitano: 850
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
NetSupport pitanje

Od jučer na faksu na svakom PC-u imamo program NetSupport. Zanima me je li profesor može gledati šta ja radim na PC-u samo u real-timeu ili može snimati moj desktop (ne samo moj, bilo čiji) pa kasnije vidjeti je li se netko zeza ili radi neki zadatak koji je on zadao? Ono što mene zanima, ako radim neki zadatak i otvorim bug.hr forum da vidim je li mi tko odgovorio na ovu temu a profesor ne gleda u tom trenutku ekran može li on ikako saznati da sam ja bio na bug.hr (pomoću snimanja zaslona ili nekakvog log-a) ?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: NetSupport pitanje

Koliko ja vidim nema opcije za snimanje videa u NetSupportu. Samo screenshot!

No postoji i opcija NetSupport School ili tako nešto, pa nisam siguran što se sve tamo može.

Ja koristim već godinama samo NetSupport Client i NetSupport Control što spada u NetSupport Manager!

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 12:52 (zeba).
16 godina
Re: NetSupport pitanje

-uvjek može saznati sve, ako zna i ako želi. Može čak i zabraniti takve stvar (to je čak i obaveza) tako da ne mora posebno gledati... zaključak, ne zanima ga ili nema dovoljno znanja-volje..

.. ali to ne znači da je OK koristiti školsku opremu za nešto drugo, (spominjanje BUGa te malo opravdava..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice