Ne radi system restore, ne radi safe mode- hitno!

poruka: 10
|
čitano: 4.838
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, hitno mi pomoc treba! Nači pokušavao sam spasit ekterni hdd preko mint live dvd-a i onda mi se skin za windows promjenio, imao sam soft 2.0, i ja ga idem izbrisat,izbrišem ga normalno. Preko windows theme patchera patchiram one 3 datoteke i ovaj me trazi restart, ja normalno pokrenem restart kad ono pali se komp a pise "explorer.exe- Application error" i onda nesto pise "you need to close the application, ja stisnem close i ostane crni ekran, nači ne pokaže mi se moj desktop nego samo crni ekran. Mislim ja, ajde idem na system restore vratit i gotovo, idem probat uc preko safe moda kad isto mi se pokazuje, ista poruka, nemogu uc u komp. Ae dobro idemo probat sa recovery diskom(imam {#} windowse). Stavim ja disk, bootam ga, pokrenem onaj windows recovery, kad on nece ni system restore, nece ni automaticaly fix startup, nece nis sta mi je tamo ponuđeno, ugl. njesra veliko, nemogu nikako uc u komp, nista ne radi da ga vratim.

Ima li netko bilo kakvu ideju, i po mogućnosti što prije. Nebi želio reinstall windowsa jer sam radio pred malo, ali u najgorem slucaju ocu.

Puno hvala svima koji pokusaju pomoc!

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad probam task manager upalit kaze mi isti problem samo umjesto explorer.exe pise taskmanager.exe

Jel postoji neki program koji je bootabilan a popravlja registry?

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Ne radi system restore, ne radi safe mode- hit

Pokušaj vratiti backup od registrya sa nekim live CDom.

Lokacija fajlova  (i imena) - kopije bi trebale biti u regback folderu.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Pokušaj vratiti backup od registrya sa nekim live CDom.

Lokacija fajlova  (i imena) - kopije bi trebale biti u regback folderu.

kako haha:)

I moram live bootable usb napravit jer mi ovaj netbook nema disc drive.

Šta mogu skinut negdje registry fileove il?

16 godina
odjavljen

Pa napravi bootabilni usb, odi do foldera sa SAM fajlovima i zamijeni ih sa onima iz regback foldera

Pa nećeš tuđi registry stavljat, lol

13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Pa napravi bootabilni usb, odi do foldera sa SAM fajlovima i zamijeni ih sa onima iz regback foldera

Pa nećeš tuđi registry stavljat, lol

Nemogu ja uopće uć u računalo, tako da nemogu ni do sam fajlova ni do regbacm foldera ic. Meni se ta poruka pojavi ja stisnem close i bude crno sve, samo se mis vidi. Kompletni explorer izgasi, odprilke ko kad iz task managera ugasis explorer.exe.

Ma izgleda da cu morat reinstall winsa, jbg:/

16 godina
odjavljen

Šta ne možeš kod nikog napraviti bootabilni CD sa linuxom ili stick? Nemaš ništa već pripremljeno?

Pa to je obvezna oprema, kao žarulje i trokut u autu {#}

13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Šta ne možeš kod nikog napraviti bootabilni CD sa linuxom ili stick? Nemaš ništa već pripremljeno?

Pa to je obvezna oprema, kao žarulje i trokut u autu {#}

Imam bootabilni dvd sa linux mintom:)

Aha ti si mislio da preko njega uđem i to zamjenim..hmm, a sta sa cime, mozes pojasnit malo, da ne zeznem nesto:)

16 godina
odjavljen

Pa na to i mislim -.-

Imaš gore onaj link - odi do putanje di su registy fileovi. Otvori folder regback i vidi jel ima čega unuta. Ako su tamo stariji fajlovi od onih koje si vidio u glavnom folderu, zamijeni te neispravne sa ovima iz regback. Naravno, kopiraj ove koje planiraš zamijeniti na sigurno, ako dođe do problema.

Usput backupiraj što ti treba.

13 godina
neaktivan

Evo ga sad sam ih zamjenio i opalio restart, al opet isto, jbg, hvala ipak:)

Idem winse reinstalirat:) nema druge:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice