Pozdrav, hitno mi pomoc treba! Nači pokušavao sam spasit ekterni hdd preko mint live dvd-a i onda mi se skin za windows promjenio, imao sam soft 2.0, i ja ga idem izbrisat,izbrišem ga normalno. Preko windows theme patchera patchiram one 3 datoteke i ovaj me trazi restart, ja normalno pokrenem restart kad ono pali se komp a pise "explorer.exe- Application error" i onda nesto pise "you need to close the application, ja stisnem close i ostane crni ekran, nači ne pokaže mi se moj desktop nego samo crni ekran. Mislim ja, ajde idem na system restore vratit i gotovo, idem probat uc preko safe moda kad isto mi se pokazuje, ista poruka, nemogu uc u komp. Ae dobro idemo probat sa recovery diskom(imam windowse). Stavim ja disk, bootam ga, pokrenem onaj windows recovery, kad on nece ni system restore, nece ni automaticaly fix startup, nece nis sta mi je tamo ponuđeno, ugl. njesra veliko, nemogu nikako uc u komp, nista ne radi da ga vratim.
Ima li netko bilo kakvu ideju, i po mogućnosti što prije. Nebi želio reinstall windowsa jer sam radio pred malo, ali u najgorem slucaju ocu.
Puno hvala svima koji pokusaju pomoc!