Multi bootable OS's

poruka: 5
|
čitano: 1.484
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Multi bootable OS's

bok

jel moguće ikako na jednom prijenosnom disku napraviti više bootabilnih verzija windowsa? najlakše će vam biti jasno kada vidite sliku... znači imam novi prijenosni hard od 500gb i razmišljam si, zašto ne odmah na njega staviti (ako je moguće) win7 x86 i win7 x64 (usput i win xp x86 {#}), tako da se bilo koji od sustava može bootati sa tog jednog te istog diska.. ja sam napravio particije kako ih želim na tom disku, samo se bojim da to baš i neće upalit tako jednostavno kako sam ja to zamislio...

hvala unaprijed

http://www.last.fm/user/kuleee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Multi bootable OS's
Moguce je, ali zasto?

Osim toga nisam siguran da li ijedan windows podrzava instalaciju na extended particiju.

I na kraju, 5gb ti nije dosta za bilo koje windowse.

Time is what happens between mistakes
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 3:19 (D4RKL1NG).
16 godina
neaktivan
Multi bootable OS's

Vala bas, 5gb za win7 64 je malo a i sto ce ti to??Koja je poenta imati tri ista sistema na hdd??

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Multi bootable OS's

ma joj s*ebao sam se u pojašnjenju, želim imati sve tri instalacije na njemu odjednom, da ne moram imati 3 dvd-a sa windowsima ili 3 usb sticka sa instalacijama. nego sve na disku (5gb je dovoljno za instalacijski sektor pojedinog os'a) i samo spojiti disk na željeni komp i pokrenuti instalaciju jednog od operativnih sustava na komp. bilo bi zanimljivo i poprilično korisno imati sve na jednom mjestu. jel me se sada razumije? :)

http://www.last.fm/user/kuleee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Multi bootable OS's

Za win7 ti ne trebaju dvije instalacjije (x86 i x64) nego jedna (AIO) pogledaj ovaj tutorijal.

Ostaje jedino problem kako odabrati koju instalaciju bootas ako su sve bootabilne u isto vrijeme...

Time is what happens between mistakes
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice