Kako od jednom imati i vistu i xp na kompjuteru

poruka: 35
|
čitano: 16.210
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Kako od jednom imati i vistu i xp na kompjuter
vgmatija kaže...

e kaj treba napravit u tom programu jel uspijem namjestit samo da mi pokrece odma 7 i opet me ne pita koji os ocu

u bootloaderu mu upišeš vrijednosti u sec

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
micho0305 kaže...

Cool ako imaš instaliran XP na jednoj particiji, kada instaliraš Win7 ili Vistu na drugu particiju lijepo dobiješ izbornik pa bootaš u koji hoćeš OS..ALI ako na Win7 ili Vistu na jednoj particiji na drugu particiju iz nekog razloga želiš instalirati XP dobiješ ćorak, boota ti samo u XP.Dakle, instaliras svu tu papazjaniju i kad ti otvori XP instaliraš http://neosmart.net/dl.php?id=1 Easy BCD i on ti popravi da možeš bootat u bilo koji OS. i to je to

Mislim da tu opciju repaira imaju i sami Windowsi 7 preko njihovog DVD-a, tj. kada se boota DVD od Sedmice nudi se repair startnog izbornika.

17 godina
neaktivan

Mislim da tu opciju repaira imaju i sami Windowsi 7 preko njihovog DVD-a, tj. kada se boota DVD od Sedmice nudi se repair startnog izbornika.

Imaju, ali momak je instalirao XP nakon W7 pa mu boota samo u XP.

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
micho0305 kaže...

Imaju, ali momak je instalirao XP nakon W7 pa mu boota samo u XP.

Na to sam i mislio, neka sada ubaci DVD od Win7 ako ga ima naravno  i napravi repair izbornika.

17 godina
neaktivan
Kako od jednom imati i vistu i xp na kompjuteru

Poljubacyes, ali meni to nije pošlo za rukom..booto bi sa DVD-repair i onda primary boot Hard- opet prokletinja od XP preuzme. Riješio sam si s BCD

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice