ako imaš instaliran XP na jednoj particiji, kada instaliraš Win7 ili Vistu na drugu particiju lijepo dobiješ izbornik pa bootaš u koji hoćeš OS..ALI ako na Win7 ili Vistu na jednoj particiji na drugu particiju iz nekog razloga želiš instalirati XP dobiješ ćorak, boota ti samo u XP.Dakle, instaliras svu tu papazjaniju i kad ti otvori XP instaliraš http://neosmart.net/dl.php?id=1 Easy BCD i on ti popravi da možeš bootat u bilo koji OS. i to je to
Mislim da tu opciju repaira imaju i sami Windowsi 7 preko njihovog DVD-a, tj. kada se boota DVD od Sedmice nudi se repair startnog izbornika.
Mislim da tu opciju repaira imaju i sami Windowsi 7 preko njihovog DVD-a, tj. kada se boota DVD od Sedmice nudi se repair startnog izbornika.
Imaju, ali momak je instalirao XP nakon W7 pa mu boota samo u XP.
Imaju, ali momak je instalirao XP nakon W7 pa mu boota samo u XP.
Na to sam i mislio, neka sada ubaci DVD od Win7 ako ga ima naravno i napravi repair izbornika.
yes, ali meni to nije pošlo za rukom..booto bi sa DVD-repair i onda primary boot Hard- opet prokletinja od XP preuzme. Riješio sam si s BCD