Kako dodati godinu mapi na Windows 7?

poruka: 8
|
čitano: 2.611
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo, imam pitanje.

Kako da dodam godinu (obilježeno na slici), ali mapi.. znam da se može nekoj datoteci..

Ili zna li neko neki naćin da rasporedim albume po godini a da ne stavljam ispred imena godinu...

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 13:12 (Top Bugovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kako dodati godinu mapi na Windows 7?

Nema ti slike.

http://steam-expo.com/
15 godina

evo dodao sam..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 13:16 (Top Bugovac).
15 godina
neaktivan

Za datoteku možeš uređivanjem taga, za mapu ne možeš. Jednostavno u ime mape dodaj i godinu.

0 0 hvala 1
15 godina

Ma znam taj način.. 

Ali pitao sam ima li koji drugi način.. 

Mogu sortirati u WMP..

To mi je dovoljno :)

"Life is simple, kill or be killed, a survivor's code... My code!!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Mali offtopic - ime prvog Eminemovog studijskog albuma albuma je Infinite, ne Infinate.

</grammar_nazi> {#}

3 0 hvala 1
15 godina
Langsdorff kaže...

Mali offtopic - ime prvog Eminemovog studijskog albuma albuma je Infinite, ne Infinate.

</grammar_nazi> {#}

Hvala :)

&amp;quot;Life is simple, kill or be killed, a survivor's code... My code!!&amp;quot;
13 godina
protjeran

Provjerio sam i odgovor je, nažalost, da ne možeš. Windowsi će tagove čitati i prikazivati samo za datoteke (budući da se tagovi i nalaze u njima), ali ne i za foldere. Folderi ne podržavaju ikakvo tagiranje. Tako da smo osuđeni na dodavanje godina u sam naziv foldera želimo li albume imati poredane kronološki.

EDIT: Trebala mi je kratka šetnja do frižidera da se sjetim workarounda. {#}

Otvoriš folder s albumima. Uključiš prikaz stupca "Date Created". To ćemo koristiti za prikaz godine izlaska albuma.

Nakon toga pokreneš admin prompt. Njega ćeš koristiti za brze promjene datuma na računalu. Naredba koja ti za to treba je date. Kada je pokreneš, ispisati će ti trenutni datum i tražiti da uneseš novi.

Ideja je da naredbom date mijenjaš datum na datum izlaska albuma (kao pravi glazbeni freak moraš znati točan datum, ne samo godinu) i nakon toga kreiraš folder za taj album. Zatim mijenjaš datum na sljedeći album te kreiraš folder za njega i tako redom. Jednom kada si kreirao foldere za sve albume, jednostavno kopiraš mjuzu iz starih foldera u nove. Rješenje nije najelegantnije, ali imat ćeš ono što si želio i više. Prikaz ne samo godine izdavanja albuma, nego i datuma. Za pripremu će ti trebati Wikipedia ili što već, ali jednom kada složiš ćeš bez po' muke moći impresionirati mlade dame svojim poznavanjem diskografije njihovih omiljenih izvođača, ...

...a impresionirana mlada dama znači korak bliže otkopčanom grudnjaku. OMNOMNOM {#}

I left my wallet in El Segundo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 9:16 (Langsdorff).

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice