Error code: 0x80070570

poruka: 19
|
čitano: 21.605
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Hitno!!!!! Već 5. put pokušavam instalirati s DVD-a s kojeg sam prije bez problema instalirao. I sada me zeza. Probam x64 verziju GREŠKA! Probam x86 verziju GREŠKA! Može pomoć? Hvala unaprijed

** Live 4 Music **
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pokusavas instalirati windowse?

imao si prije problema sa BSOD?

mislim da ti je do ram memorije.

0 0 hvala 1
14 godina
RE: Error code: 0x80070570
mario1990 kaže...

da, morao sam rušiti sustav. Windowsi prolupali. Nedavno sam uzeo DDR2 2 GB 1066 MHz, a druga pločica je 2 gb 800 MHz. Ima li možda veze ako su različite frekvencije?

Ne znam koji je kli*ac. NIsam nigdje našao da je netko zbog RAM-a imao problema oko instalacije.

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
mario1990 kaže...

da, morao sam rušiti sustav. Windowsi prolupali. Nedavno sam uzeo DDR2 2 GB 1066 MHz, a druga pločica je 2 gb 800 MHz. Ima li možda veze ako su različite frekvencije?

Ne znam koji je kli*ac. NIsam nigdje našao da je netko zbog RAM-a imao problema oko instalacije.

Pokusaj izvaditi ta 2GB nova sto si stavio pa vidi oce li onda.

poznat je taj error 0x80070570 da je uzrok u vecini slucajeva ram.

mozes i memtest odvrtiti

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/memtest-testiranje-ram-memorije-how-to/68209.aspx

14 godina
mario1990 kaže...
sudy_freak kaže...
mario1990 kaže...

Pokusaj izvaditi ta 2GB nova sto si stavio pa vidi oce li onda.

poznat je taj error 0x80070570 da je uzrok u vecini slucajeva ram.

mozes i memtest odvrtiti

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/memtest-testiranje-ram-memorije-how-to/68209.aspx

i da ih onda opet ubacim? Pa ne kužim :S

idem probati -.-''

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan

Nemoj ih odmah vracati

pokusaj instalirati windowse sa samo ta 2GB stare 800mhz memorije.

ako uspije onda je problem u novoj memoriji.

0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...
...da, morao sam rušiti sustav. Windowsi prolupali. Nedavno sam uzeo DDR2 2 GB 1066 MHz, a druga pločica je 2 gb 800 MHz. Ima li možda veze ako su različite frekvencije?

- već si imao problema, pa se netreba čuditi.. očigledno je problem ostao.

- nisi samo dobro tražio..

Nebi trebalo biti problema ali naravno da ih može biti.

Podesi bios-RAM, na clock sporijeg, pogotovo latencije (CAS).  Testiraj MemTestom barem 15tak minuta, bez tog nema smisla pokušavati instalaciju.

- usput, ponovo provjeri kontakte, izvadi RAM i vrati ga nazad.. ponekad je to dovoljno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 18:03 (ihush).
14 godina

evo ga memtest. Baš mi se ne čini najbolje

** Live 4 Music **
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-sad testiraj pojedinačni modul, eliminacija. (po slici, prvi modul je neispravan)

-reklamacija?

Ili vidi što možeš rješiti BIOSom, tj. spuštanjem brzine RAMa, na 533/CAS 6-6-6-24 ...

ili makneš neispravan.

- ipak, .. izvadi neispravan, obriši gumicom za olovke i ispuši utor, pokušaj, može biti samo smetnje-kontakt.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 18:17 (ihush).
14 godina

ovako. stavio sam 333 MHz i puno manje Errora ali ih još ima. sada ćemo se poigrati hardwareom.

Htio bih te pitati, je li važno u kojem su utoru? Naime imam 4 utora, sada su mi raspoređeni u 1. i 3. da stavim u 3.i 4. ? mi li to išta značilo?

** Live 4 Music **
16 godina

-ako je greška u utoru, da to bi pomoglo.

-ako je neispravan RAM svejedno..

-u oba slučaja, uvjek treba probati-testirati, tek tad si siguran da radi ili ne radi (neovisno o odgovorima).

14 godina

Je li moguće da ploča ne podržava više od 800 MHz? U svakom slotu mi pokazuje error sa Kingmax (novim) ramima 1066 MHz.

A Buffalo 800 Mhz nema problema.

- u BIOSU za Kingmaxove rame kada stavim Memory frquency mi pokazuje 800 MHz. tu mi nešto smrdi

** Live 4 Music **
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 18:38 (sudy_freak).
14 godina

Supports DDRII 800 / 667 / 533

kao što rekoh. E jbga.... Ima li možda kakva fora u BIOSU za srediti?

** Live 4 Music **
16 godina
sudy_freak kaže...

Supports DDRII 800 / 667 / 533

kao što rekoh. E jbga.... Ima li možda kakva fora u BIOSU za srediti?

-RAM (bi trebao) automatski radit na brzini koju ploča podržava. Kad postoje mixani RAMovi, tad se neovisno o tomu brzina spušta na brzinu sporijeg. Tako da nebi mogao biti  problem u samoj brzini nego u neispravnom (novom) RAMu. Pokušaj samo zamijeniti mjesta, npr iz 1-2 u 2-1 ponekad je to dovoljno.

.. i oni savjeti za brisanje itd..

u ovom slučaju, 90% da je RAM neispravan, provjeriti-testirati možeš samo na drugom računalu (da bi bio siguran).

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 21:08 (ihush).
14 godina

ihush, hvala ti na pomoći. Uistinu si mi pomogao, no vrtio sam s Mem Testom kod frenda, na novijoj ploči od moje koja podržava 1066 Mhz RAM-e (čak ih i preporučuju) i ista priča. Već nakon minute testiranja nekoliko stotina errora u svim isprobanim slotovima. RAM-i su svakako već poslani za ZG jer sam ih uzeo preko jednog tipa, tako da će mi on nešto srediti. Kako god bilo, sada sam na 2 GB {#} dok se nešto ne riješi s ovima.

Još jednom velika hvala svima koji su nastojali pomoći

** Live 4 Music **
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Može lock?

** Live 4 Music **
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

dal tko zna odgovor na ovaj error (0x80070017) hvala unaprijed...ja mislim da se radi o brzini przenja al ja zapravo nemam ni pravi program ni nista...mozete mi predloziti neke dobre programe gdje mogu lagano namjestat brzinu przenja i da su dobri... (hvala unaprijed)

legenda.nino@gmail.com

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Drugovi Jaiman isti problemSvaki put kada zelim instalirati windows 7 izbaci mi error o0x80070570 ja vise neznam sto trebam da uradim googla sam po sate beznadno neki ljudi kazu da je to do rama ok testirao sam svoj komp. s nekim ram testerom i izbacilo mi je da mi je sve u redu s ramom onda sam isao na microsoft stranicu i skinuo onaj windows 7 upgrade advisor pokrenup sam ga i onda sam testirao pise mi da mi mioze podnijeti windows 7 opet sam isao inst. i opet mi je to izbacilo.u redu nazvao sam lika koji mi je sastavljao kompjutor i pitao ga jel mi moze podnjeti win 7 rekao je da moze opet sa m isao inst windowse a ovaj put clean install formatirao sam disk i sve to ali opet ne radi isao sanm tada instalirati win xp ali tada mmi vise i to nece. ja neznam jeli to do Biosa ali molim vas da mi pomognete ja sam svom bratzu instalira tako i radi mu a na mom kompu ne moze oprostitwee mi na greskama u pisanju s na mobitelu sam a neda mi da brisem O.o

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zdravo momci i ja isto imam problem sa Error code: 0x80070570,

Ovako,uljetio mi je neki virus u laptopu i nakon nekoliko dana sam startirao pc,dok traje windows startup pojavimi se plavi ekran na sekundu i ga snema i pc mi se restartira i sve tako...nemogu ga podignuti ni u safe mode ni u sta...e sada nasao sam windows 7 ultimate da instaliram na toshibu i kad dogje 2gi proces do 98% pojavi mi se Error code: 0x80070570....e sada do koliko je ram memorija ja imam na toshibu 4gb,ima li veze ako izvadim jednu i probam da ukljucim svoj laptop?ja mislim da su dvije po 2gb,nisam kod kuce na posao sam u stranstvu u Avganistan i nemam gde sta kupiti ako treba necega...jel moze da je do nesto osven ram memorije...sve sto imam je windows instalation disc i takogje usb sa istom instalacijom,samo problem je sto nemogu da podignem usb samo dvd...jel treba nesto da smenim u biosu i kako molim vas...Nikad nisam radio nista u biosu,pa zato i pitam....Molim vas pomozite mi ako tko moze...HVALA UNAPRIJED

Igor

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice