jeli tako nesto moguce? naime htio bih imat jedne "ciste" win u kojem imam samo jedan program s kojim radim,i jedne " normalne" koji mi sluze za sve ostalo.jel tako nesto moguce?ovaj cisti win bih stavio na D particiju.
e sad jos pitanje u vezi tog : na koj nacin instalirat windowze na toj D particiji bez da ju formatiram (jako bitno!)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izaberes D particiju i kliknes next... sry. Mislim da mozes instalirat bez formatiranja,nigdje u instalaciji nije obavezno formatiranje koliko se sjecam? Il probaj u virtualki prvo pa vidi jel ti da instalirat bez formata.
jeli tako nesto moguce? naime htio bih imat jedne "ciste" win u kojem imam samo jedan program s kojim radim,i jedne " normalne" koji mi sluze za sve ostalo.jel tako nesto moguce?ovaj cisti win bih stavio na D particiju.
e sad jos pitanje u vezi tog : na koj nacin instalirat windowze na toj D particiji bez da ju formatiram (jako bitno!)?
Moguće je! Smanji D particiju bez formatiranja jer na njoj sigurno imaš nekih podataka i od neiskorištenog prostora stvori novu particiju.
Ovo možeš napraviti iz postojećih Windowsa ili pomoču nekih programa (preporučujem Acronis Disk Director 11) i poslije samo instaliraš novi Windows na tu particiju.