Dual Boot - 2x win 7

poruka: 4
|
čitano: 1.511
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dual Boot - 2x win 7

jeli tako nesto moguce? naime htio bih imat jedne "ciste" win u kojem imam samo jedan program s kojim radim,i jedne " normalne" koji mi sluze za sve ostalo.jel tako nesto moguce?ovaj cisti win bih stavio na D  particiju.

e sad jos pitanje u vezi tog : na koj nacin instalirat windowze na toj D particiji bez da ju  formatiram (jako bitno!)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dual Boot - 2x win 7
da, moguće je 2x win7 ali mislim da ćeš D particiju morat formatirat.
"Tony Montana: You think you can take me? You need a fucking army if you gonna take me! "-
14 godina
neaktivan

Izaberes D particiju i kliknes next...{#}  sry.   Mislim da mozes instalirat bez formatiranja,nigdje u instalaciji nije obavezno formatiranje koliko se sjecam? Il probaj u virtualki prvo pa vidi jel ti da instalirat bez formata.

Primam donacije u ectima i zkeyevima...
14 godina
neaktivan
sasha23 kaže...

jeli tako nesto moguce? naime htio bih imat jedne "ciste" win u kojem imam samo jedan program s kojim radim,i jedne " normalne" koji mi sluze za sve ostalo.jel tako nesto moguce?ovaj cisti win bih stavio na D  particiju.

e sad jos pitanje u vezi tog : na koj nacin instalirat windowze na toj D particiji bez da ju  formatiram (jako bitno!)?

Moguće je! Smanji D particiju bez formatiranja jer na njoj sigurno imaš nekih podataka i od neiskorištenog prostora stvori novu particiju.

Ovo možeš napraviti iz postojećih Windowsa ili pomoču nekih programa (preporučujem Acronis Disk Director 11) i poslije samo instaliraš novi Windows na tu particiju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice