Documents and Settings folder

poruka: 5
|
čitano: 1.479
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Odmah na pocetku da vas pozdravim,posto sam duze vrijeme bio AFK ili AFN(away from the network).

Trebao bih nesta prckati po Documents and Settings folderu,ali jednostavno mi ne dozvoljava otvaranje toga foldera!

Kako to cudo otvoriti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 23:48 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Isprika sto bumpam,ali uz pomoc kantene "pecam" signal,tako da,tko zna kada cu opet imati konekciju!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Documents and Settings folder
Milka30 kaže...

Trebao bih nesta prckati po Documents and Settings folderu,ali jednostavno mi ne dozvoljava otvaranje toga foldera!

Kako to cudo otvoriti?

Na Visti ,Sedmici i Osmici ni Adminstrator acc ne može otvoriti Documents and Settings. Niti u tom folderu ima išta interesantno.

Sve kaj trebaš je u Users folderu ,u tvojem (i ostalim) accountima.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Milka30 kaže...

Kako to cudo otvoriti?

Na Visti ,Sedmici i Osmici ni Adminstrator acc ne može otvoriti Documents and Settings. Niti u tom folderu ima išta interesantno.

Sve kaj trebaš je u Users folderu ,u tvojem (i ostalim) accountima.

Ja sam dobio ovlasti sa Take ownershipom, i otvorio ga. Tamo su samo shortcuti na program data i AppData foldere. Treba li napominjati da nijedan user acc nije radio nakon sljedečeg podizanja windowsa?

16 godina
neaktivan
miki150 kaže...

Ja sam dobio ovlasti sa Take ownershipom, i otvorio ga. Tamo su samo shortcuti na program data i AppData foldere. Treba li napominjati da nijedan user acc nije radio nakon sljedečeg podizanja windowsa?

Iz očitog razloga nisam ni htel spominjati ''Take Ownership''.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice