Čemu euforija oko novih windowsa (8 pa i 7)?? zaključana tema

poruka: 93
|
čitano: 6.983
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Čemu euforija oko novih windowsa (8 pa i 7)??

Shinichi je na ovom topicu:

0 Nepatvoreni etalonski Trol
3 Trol, ali toga nije svjestan
6 Ratnik s motom sam protiv svih
9 Neshvaćeni umjetnik

1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Shinichi kaže...

Izgleda da je kultura i poštovanje kao i ostale ljudske vrijednosti koje su se nekad poštovale odavno iščezle

i zavladala ova nova "retard" generacija (svaka čast iznimkama - pametni koji ovo čitaju će shvatiti poantu koju želim istaknuti).

za nekog tko se smatra kulturnim, načitanim i općenito zrelim bome puno koristiš ružne i dječje izraze....

(da, da.....opet nisam shvatio poantu....)

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...
Shinichi kaže...

Izgleda da je kultura i poštovanje kao i ostale ljudske vrijednosti koje su se nekad poštovale odavno iščezle

i zavladala ova nova "retard" generacija (svaka čast iznimkama - pametni koji ovo čitaju će shvatiti poantu koju želim istaknuti).

za nekog tko se smatra kulturnim, načitanim i općenito zrelim bome puno koristiš ružne i dječje izraze....

(da, da.....opet nisam shvatio poantu....)

Ružne i dječje izraze? A pogledaj malo gore postove. Čovječe, pa ekipa bi me valjda prebila tu, pišu da sam trol da serem ovo ono. Pa sorry ako niste shvatili pitanje. Tema je otišla stvarno u vražju mater.

Ako drugo: ako sam trol jer bi tražio moderatora da zaključa temu? Trol je po definiciji osoba koja namjerno pokreće neku provokatvinu temu sa namjerom da uvede nered i isforrsira "prepucavanje".

Dakle, moj cilj nije bio ništa isforsirati, niti sam namjerno htio bilo šta isprovocirati.

Dakle, pogledaj moj prvi post. I to je moje pitanje ništa drugo.

Evo ako hoćeš da malo još pojasnim moje pitanje:

Zašto platiti 900 kuna za Win7 Home Premium recimo ako mi sve na XP-u radi kako treba? dakle za što točno moram imat win7 a nemogu više radit na XP-u?

Jel jasnije sada možda?

p.s.

A ljudi kako da vam dokažem, pa ne mislim ništa loše. Zašto ste krenuli svi odnosno večina sa negativnim stavom. Fakat nisam nikoga vrijeđao. Pa šta je vama?

JDM4LFE
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice