Shinichi je na ovom topicu:
0 | Nepatvoreni etalonski Trol |
---|---|
3 | Trol, ali toga nije svjestan |
6 | Ratnik s motom sam protiv svih |
9 | Neshvaćeni umjetnik |
Shinichi je na ovom topicu:
0 | Nepatvoreni etalonski Trol |
---|---|
3 | Trol, ali toga nije svjestan |
6 | Ratnik s motom sam protiv svih |
9 | Neshvaćeni umjetnik |
Izgleda da je kultura i poštovanje kao i ostale ljudske vrijednosti koje su se nekad poštovale odavno iščezle
i zavladala ova nova "retard" generacija (svaka čast iznimkama - pametni koji ovo čitaju će shvatiti poantu koju želim istaknuti).
za nekog tko se smatra kulturnim, načitanim i općenito zrelim bome puno koristiš ružne i dječje izraze....
(da, da.....opet nisam shvatio poantu....)
Izgleda da je kultura i poštovanje kao i ostale ljudske vrijednosti koje su se nekad poštovale odavno iščezle
i zavladala ova nova "retard" generacija (svaka čast iznimkama - pametni koji ovo čitaju će shvatiti poantu koju želim istaknuti).
za nekog tko se smatra kulturnim, načitanim i općenito zrelim bome puno koristiš ružne i dječje izraze....
(da, da.....opet nisam shvatio poantu....)
Ružne i dječje izraze? A pogledaj malo gore postove. Čovječe, pa ekipa bi me valjda prebila tu, pišu da sam trol da serem ovo ono. Pa sorry ako niste shvatili pitanje. Tema je otišla stvarno u vražju mater.
Ako drugo: ako sam trol jer bi tražio moderatora da zaključa temu? Trol je po definiciji osoba koja namjerno pokreće neku provokatvinu temu sa namjerom da uvede nered i isforrsira "prepucavanje".
Dakle, moj cilj nije bio ništa isforsirati, niti sam namjerno htio bilo šta isprovocirati.
Dakle, pogledaj moj prvi post. I to je moje pitanje ništa drugo.
Evo ako hoćeš da malo još pojasnim moje pitanje:
Zašto platiti 900 kuna za Win7 Home Premium recimo ako mi sve na XP-u radi kako treba? dakle za što točno moram imat win7 a nemogu više radit na XP-u?
Jel jasnije sada možda?
p.s.
A ljudi kako da vam dokažem, pa ne mislim ništa loše. Zašto ste krenuli svi odnosno večina sa negativnim stavom. Fakat nisam nikoga vrijeđao. Pa šta je vama?