Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.367.503
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Polaganje vozačkog

najvaznije vam je ispraksirat kuplung. pogotovo ako polazete u vecim gradovima tipa Zagreb ili Split gdje je promet zesci nego u manji gradovim i mjestima. obicno instruktori 1-2 sata odvedu polaznike na cistinu i kreni stani do besvjesti. to vam mora postat ko vodu pit inace cete tesko proc ispit bas iz razloga sto cete vise koncentracije posvetit samom kretanju i saltanju brzine nego prometu i pravilima oko sebe.

znaci nabitnije je to savladat tako da uopce ne razmisljas o tome, opusteno i pogled na cestu. cim ti mislis o kuplungu, brzini, jesi pusti prerano prekasno i sl. bude ti se auto ugasio, pogotovo na uzbrdici ili neces vidit bakicu na pjesackom, a onda nervoza raste i greske se nizaju.

ako vam to ne lezi zamolite instruktora da obratite malo vise paznje i treninga na to ili s nekim od roditelja na cistinu di nema prometa i vjezbaj.

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Polaganje vozačkog
sutra propisi, valjda cu proći :)
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Pa moraš biti glup da bi pao propise. I svi ovi savjeti oko vožnje,kretanja {#}

1 10 hvala 0
14 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Moraš biti glup? Znaš koliko sam ja puta pao propise? 15... Iako sam onda shvatio/čuo... da je problem u Auto školi (Crnković) pa sam otišao u drugu i iz 1. sam prošao... Tako da lol

1 5 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

Moraš biti glup? Znaš koliko sam ja puta pao propise? 15... Iako sam onda shvatio/čuo... da je problem u Auto školi (Crnković) pa sam otišao u drugu i iz 1. sam prošao... Tako da lol

15 ! ! !

Nema opravdanja za to. Pa jbt mogao si do 3-4 puta knjigu znati napamet.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
118/120 :))
14 godina
neaktivan
Deawood kaže...

15? Ajde, oprostio bih ti jednom, dvaput, ali da više od dva puta netko padne. Pa imaš udžbenik, imaš testove na internetu, kako možeš pasti 15 puta?
Ti si valjda vidio sva pitanja koja HAK ima pripremljeno za taj ispit.

Jesi izračunao koliko ćeš (roditelji?) sve zajedno platiti autoškolu na kraju?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
14 godina
neaktivan
propisi gotovi danas i već me instruktor zvao u 12 na prvi sat :) najss, brze od očekivanog..
11 godina
protjeran
Polaganje vozačkog

koliko je prva pomoć?negdi san pročita da je 450kn?!

Ako prdnem,usrat ću se,logično

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KerFlorijan kaže...

koliko je prva pomoć?negdi san pročita da je 450kn?!

Predavanja su 450kn a ispit 118,50kn.

11 godina
protjeran
Polaganje vozačkog

kad pogledaš,jeftinije dođe operacija kad nekog skupiš s autom,negoli test iz prve pomoći

Ako prdnem,usrat ću se.-Miroslav Krleža
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 12:08 (KerFlorijan).

7 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Crnković je korumpirani, ili kako god da već nazovem to. Znači, studenti i oni sa malo dubljim džepovima su im na "meti". Ženska ti da knjigu kojoj fali 250 pitanja, pa mi vi kažite da je to okej. A kad sam otišao u drugu AŠ sam dobio potpunu knjigu i čovjek si sjedne s tobom i prolazi kroz svih 700 i nešto pitanja... 

Nisu se starci živcirali oko novci, ali je moja vozačka bila prijeko potrebna. 

4 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Crnković je korumpirani, ili kako god da već nazovem to. Znači, studenti i oni sa malo dubljim džepovima su im na "meti". Ženska ti da knjigu kojoj fali 250 pitanja, pa mi vi kažite da je to okej. A kad sam otišao u drugu AŠ sam dobio potpunu knjigu i čovjek si sjedne s tobom i prolazi kroz svih 700 i nešto pitanja... 

Nisu se starci živcirali oko novci, ali je moja vozačka bila prijeko potrebna. 

A daj ne izmišljaj, ja sam bio kod crkovića, bio sam student i prošao iz prve 100% za 5-10 minuta koje sam proveo unutra. Ali da , ja nisam glup i pročitao sam knjigu jedanput. I da imaš baš sva pitanja na netu, neka jesu kriva, ali ako imaš malo u glavi vidiš da se većina pitanja poslje jednog čitanja knjige može riješiti logičkim zaključivanjem. To je isto kako i ljudi tvrde da su ih rušili na prvoj pomoći jer, pazi ovo, moraju nekoga rušiti. Mislim moraš biti stvarno glup da vjeruješ u to. Nitko te ne može rušiti ako ti znaš odgovoriti na sva pitanja, nitko.

Netko je morao s tobom prolaziti sva pitanja?! Mislim, ako ih nisi razumio sam...

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 15:47 (formula1live).
14 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Evo kako je kod mene bilo na prvoj pomoći. Pao sam zato što nisam znao odgovor na jedno pitanje, to je istina, ali je isto tako mogla rušiti ženu prije mene, jer, pazi sad, nije znala reanimaciju (izvlačila je iz nje doslovno svaku brojku-frekvenciju, dubinu stiskanja prsa, broj masaže i sve što ide), a ne mene zato što nisam znao sve posljedice gnječnih ozljeda. No dobro, drugi put sam izašao iz prostorije za 15 sekundi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Polaganje vozačkog

kad sam ja isao na test  pored mene je bilo jos 39 ponavljaca...toliko o tome! postotak za prolaz je veoma mali! koliko god neki tulili da knjigu procitas samo jednom i udes i izades za 1min na testu...{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

Mi smo dobili 700 pitanja za propise u autoskoli i uz njih prirucnike ako nam pitanja ne budu jasna. I naucili smo sva ta pitanja i svi smo prosli iz moje grupe (7-8 osoba), a tamo smo sreli tipa koji je pao 6 puta prije toga i opet je pao kad je bio sa nama. A prvu pomoc sam isto iz prve sam prosao, jer nas nije puno tlacila. Sad imam vozacku i drago mi je sta sam sve iz prve prosao jer smo stvarno imali tolerantnu autoskolu u kojoj su nam sve objasnili do detalja ako nam sta nije bilo jasno. Svima koji su iz Splita preporucam Autoskolu Dalmacija {#}

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Coder256 kaže...

Mi smo dobili 700 pitanja za propise u autoskoli i uz njih prirucnike ako nam pitanja ne budu jasna. I naucili smo sva ta pitanja i svi smo prosli iz moje grupe (7-8 osoba), a tamo smo sreli tipa koji je pao 6 puta prije toga i opet je pao kad je bio sa nama. A prvu pomoc sam isto iz prve sam prosao, jer nas nije puno tlacila. Sad imam vozacku i drago mi je sta sam sve iz prve prosao jer smo stvarno imali tolerantnu autoskolu u kojoj su nam sve objasnili do detalja ako nam sta nije bilo jasno. Svima koji su iz Splita preporucam Autoskolu Dalmacija {#}

zar nisi ti nedavno reka da si 8. razred?

Ako prdnem,usrat ću se.-Miroslav Krleža
14 godina
neaktivan
KerFlorijan kaže...

I datum rođenja mu to govori.

Vjerojatno je polagao za motor. 

14 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Samo što ja nisam student, niti sam bio. Sin od vlasnika Edi pekare, preko 20 puta, ova ženska koja radi u Crnkoviću ima jedan kup papira gdje piše koliko je ljudi palo preko 10 puta itd.

Jedan moj stari frend, u osnovnoj svi razredi 5.0, prva gimna svi razredi 5, sad ide na neki faks, pao je cca. 5-6 puta na propisima. 

2 0 hvala 0
15 godina
KerFlorijan kaže...
Coder256 kaže...

nee xd zavrsio 2. srednje hahaha

dombak1608 kaže...
KerFlorijan kaže...

I datum rođenja mu to govori.

Vjerojatno je polagao za motor. 

bingooo, tocnije A1 kategorija

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 21:01 (Coder256).
13 godina
Deawood kaže...

Samo što ja nisam student, niti sam bio. Sin od vlasnika Edi pekare, preko 20 puta, ova ženska koja radi u Crnkoviću ima jedan kup papira gdje piše koliko je ljudi palo preko 10 puta itd.

Jedan moj stari frend, u osnovnoj svi razredi 5.0, prva gimna svi razredi 5, sad ide na neki faks, pao je cca. 5-6 puta na propisima. 

Nema sanse da te rusi ako imas bodove za prolaz... nemojte gluposti pisat ljudi moji.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Netko je morao s tobom prolaziti sva pitanja?! Mislim, ako ih nisi razumio sam...

Jesi li ikada vidio kako izgleda prosječan četvrti srednje u RH?

Ljudi ne mogu zapamtiti par lekcija iz povijesti, ne znaju zbrajati i oduzimati kako treba (da ne govorim izvan N skupa), ne znaju ništa! Niti su ikada pročitali više od 5 rečenica za redom.

I očekuješ da takav tip nauči za autoškolu. Da, sigurno.

14 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

@SimeKZ- o čemu ti pričaš? Pa ako nemaš dovoljno bodova za prolaz onda ne prolaziš... Gdje sam ja napisao da je on ili tko već imao dovoljno bodova? 

@Onjegin- neznam za tebe, ali ja sam 4. Srednje prošao sa vrlo dobar (4). 

Meni se stvarno neda raspravljati o tome, ali znam što znam, kod Crnkovića je palo "gro" ljudi i ja sam samo jedan od mnogih, od 700 i nešto mogućih pitanja ja dobijem crno-bijelu knjigu (semafor) gdje fali 200 i nešto pitanja, a na par pogrešnih te ruši, pa si ti misli. Kažem, otišao sam u drugu AŠ, manju, gdje radi stari i sin, imaju par polaznika i čovjek se čudio zašto sam dobio knjigu u kojoj fali preko 200 pitanja, crno-bijela... 

Ali dobro, svatko ima pravo na svoje mišljenje i to cijenim, bez obzira dali me to vrijeđa ili ne. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 21:50 (Deawood).

1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Deawood kaže...

@SimeKZ- o čemu ti pričaš? Pa ako nemaš dovoljno bodova za prolaz onda ne prolaziš... Gdje sam ja napisao da je on ili tko već imao dovoljno bodova? 

@Onjegin- neznam za tebe, ali ja sam 4. Srednje prošao sa vrlo dobar (4). 

Meni se stvarno neda raspravljati o tome, ali znam što znam, kod Crnkovića je palo "gro" ljudi i ja sam samo jedan od mnogih, od 700 i nešto mogućih pitanja ja dobijem crno-bijelu knjigu (semafor) gdje fali 200 i nešto pitanja, a na par pogrešnih te ruši, pa si ti misli. Kažem, otišao sam u drugu AŠ, manju, gdje radi stari i sin, imaju par polaznika i čovjek se čudio zašto sam dobio knjigu u kojoj fali preko 200 pitanja, crno-bijela... 

Ali dobro, svatko ima pravo na svoje mišljenje i to cijenim, bez obzira dali me to vrijeđa ili ne. 

ja sam ucio iz knjige iz 2006godine i vele da druge nema niti neznaju kad ce biti, naravno i da nam fali samo cca 350pitanja...ljudi cuvaju posao! tko nas yebe! tako vele u a. skoli i haku{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
Polaganje vozačkog

Da sam samo učio iz knjige, nebi prošao..

Ja sam prije ispita samo jednom pročitao knjigu i to ne temeljito, al sam se zato uhvatio online testova i to me spasilo..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Kad sam išao na ispit, bilo nas je 10-orica unutra (i nekoliko ponavljaća), trojica smo prošli...
Nije stvar u čitanju knjige,možeš je naučit napamet,ali ako te zapadnu ona pitanja koja smisla sa smislom nemaju (a ima ih dosta), lako te shebe... 

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

tocnije receno:

pravila se ne strebaju,pravila se razumiju.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
14 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

ja nisam ništa učio iz knjige, samo sam prošao kroz online testove na ovoj stranici i prošao ko kroz plitak potok :) ima par krivih odgovora na stranici, ali shavitite i sami ako je nesto krivo :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Polaganje vozačkog

daj molim vas to nije ni najmanji problem naucit,uostalom to vam treba citav zivot i ne uci se samo za ispit. ja sam ucio dan prije nekih pola sata,samo sam preletio knjigu i imo sam 113/120,ali sam se sam sjebo na raskrizju i jbga. ako pratis na predavanjima i ako imas i malo pametni sve ce ti bit jasno...ali fora u haku je da daju takva pitanja da te zavuku i zbune,ali ako si skoncentriran i ako znas nema frke..

1 0 hvala 0
13 godina
ljubek kaže...

daj molim vas to nije ni najmanji problem naucit,uostalom to vam treba citav zivot i ne uci se samo za ispit. ja sam ucio dan prije nekih pola sata,samo sam preletio knjigu i imo sam 113/120,ali sam se sam sjebo na raskrizju i jbga. ako pratis na predavanjima i ako imas i malo pametni sve ce ti bit jasno...ali fora u haku je da daju takva pitanja da te zavuku i zbune,ali ako si skoncentriran i ako znas nema frke..

Kako daju takva pitanja ako dvosmislena pitanja vise nesmiju stavljati u ispit. 

Nema fore, rjesavaj online ispite... rjesi onaj jedna ispit gdje ima preko 500 raskrizja. Dva, tri puta ga rjesis i nema sanse da padnes. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice