Taxi internet

poruka: 6
|
čitano: 1.533
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Taxi internet

Ovog petka zagrebačkim ulicama svoje putnike počet će prevoziti taksisti tvrtke Taxi Cammeo. Osim nižih cijena, opremljenosti dječjim sjedalicama i drugim novitetima, vozila novog prijevoznika opremljena su besplatnim bežičnim internetom

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/123524/T-Mobile-opremio-Taxi-Cammeo-besplatnim-internetom.html

Live in your world.Play in ours
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Taxi internet

Gamad jedna, zivim na relaciji osijek rijeka i mogu vam samo rec bjezite od njih, spustaju ti slusalicu, cekas ih po sat ili vise, kad zuris na vlak ovaj prvo ide po jos par ljudi na razne lokacije, ako te vide da se vozis sa privatnikom sljedeci put kad ih nazoves nece doc po tebe itd itd..

A mobbing na vozace je najgori ikada viden u hr, npr netko se zaleti u tebe (vozaca) i ti nisi nimalo kriv al tebi skinu sa place, kao "sto se nisi maknuo" itd itd

Tako da hebes taj net..

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Taxi internet

Iz Osijeka sam, čuo sam da je odnos šefa prema vozačima katastrofa. Smanjuju im plaće za svaku sitnicu.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 12:44 (cuspajz).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Taxi internet

Uvijek ima caka.Nema đabe u stare babe.Poslužit će za pijančevanja vikendom,ne pada mi na pamet se vozit sa taksijem ovako za transport,dokle god ima plavih limuzina nitko ih neće uzimati preko tijedna,a što se tiče neta utaboriš se tamo di stoje i spojiš se ako zagusti.

Live in your world.Play in ours
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Taxi internet

Ja sam isto čuo samo loše kritike(dugo ih se čeka,dijeliš taksi sa drugim ljudima,odnos prema vozačima je katastrofalan).

alrighty then

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Taxi internet

za razgovor sa 'starim' osječkim taksistima ('konkurencijom') otkaz na licu mjesta i slično", prenio je Osijek031.com.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/08/27/0664006.html

Biste li vi zeljeli ovakav posao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice