Siri za Android

poruka: 49
|
čitano: 5.807
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Siri za Android
trap kaže...
miki-os kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
miki-os kaže...

hahahahhahahahhahahahahah, evo android vec pokusava kopirat!!!! hahahaha, nije dugo trebalo!!!! ali kao sto se zna, na androidu nece sljakat kako treba!!! :D

koga kopiraju ? nisam znao da je apple izmislio glasovne nardebe 

to je moja stara nokia jos imala

apple nema glasovnu naredbu, apple ima komunikaciju s imaginarnom osobom!!!!!!

To ima i svaki malo bolji luđak u ludnici, pa se ne hvale time... xD

BTW. glede ovih natpisa da savršeno radi (siri jel), pretpostavljam da ste osobno isprobali, pa možete tvrditi tako nešto. ;)

I hoće li siri na vrijeme budit ljude kad dođe do pomicanja sata? xD

car.....hahahahah,a tako pametan uređaj :-)

16 godina
miki-os kaže...

evo pogledao. da li su izrezane greške ili samo nezanimljiv materijal to ne znam. al dobro je pitanje?! ah vidjet cemo kad ga budemo držali u rukama!

a ne znam, nezanimljiv materijal bi bio prikazan, a sad u čemu su greške, ne znam.

ja sam speaktoit koristio  i radi sve, jedino još ne uspjeva napravit novi alarm, ali inače sve ok, kad pitam za vrijeme odgovori mi, kad velim da trebam navigaciju do xxx to i napravi, onda velim da sam gladan, pa me pita dal hoću da mi prikaže restorane u blizini... i takve stvari, i radi.

hobi: androidhr.blogspot.com
14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
miki-os kaže...
nsoul kaže...
miki-os kaže...

ahhahaa mos si mislit, sam sebe lazes :d

pa znam, imam instaliranog neko vrijeme. i radi, a vidio sam video kako radi siri, neke stvari ne prepoznaje , a i bio je onaj video od 11 minuta gdje su greške sirija izrezane van i prikazano je samo ono kaj je radilo.

daj mi link da se i ja uvjerim onda u to.

http://www.bug.hr/bugvideo/11-minuta-siri-konverzacije/2676.aspx

evo ti. 

kad počne na iphoneu je 2:34, a kad završi onda je 3:00 to je 17 minuta. a video traje 11 minuta, znači greške su izrezane van iz videa da se ne vide.

kolko sam ja skuzio pocinje od 44 min a to je 16 min, a to tvoje 26 :P

16 godina
miki-os kaže...

kolko sam ja skuzio pocinje od 44 min a to je 16 min, a to tvoje 26 :P

mislio sam napisat 2:43 :D a ne 2:34

hobi: androidhr.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 23:01 (nsoul).
15 godina
miki-os kaže...

hahahahhahahahhahahahahah, evo android vec pokusava kopirat!!!! hahahaha, nije dugo trebalo!!!! ali kao sto se zna, na androidu nece sljakat kako treba!!! :D

bolje softverska pogreska nego da mi se ljepilo razmazuje po iPhone 4s ekranu!

http://www.youtube.com/beleudovice
14 godina
neaktivan
dturko kaže...
miki-os kaže...

opet se nađe pametnjakovic... ne znam na koju bih se sada nisku razinu trebao spustit i odgovorit na ovo

15 godina
miki-os kaže...
dturko kaže...
miki-os kaže...

opet se nađe pametnjakovic... ne znam na koju bih se sada nisku razinu trebao spustit i odgovorit na ovo

ne trebas se spustat na nikakvu razinu. Ja samo govorim ono sta je...

Sto se tice iPhonea i njegovih zutih mrlja, ja znam da ce se to desavat samo "prvoj seriji". Ljudi su dali pare za taj mobitel, a mrlje im idu po ekranu. Steta. Radije bih da iOS ne radi kako treba nego da je ekran...

14 godina
neaktivan
dturko kaže...
miki-os kaže...
dturko kaže...
miki-os kaže...

ne trebas se spustat na nikakvu razinu. Ja samo govorim ono sta je...

Sto se tice iPhonea i njegovih zutih mrlja, ja znam da ce se to desavat samo "prvoj seriji". Ljudi su dali pare za taj mobitel, a mrlje im idu po ekranu. Steta. Radije bih da iOS ne radi kako treba nego da je ekran...

a boze moj moj, neka ga reklamiraju i u roku 5 dana dobiju potpuno novi?! to mi je velika prednost kod applea, ne znam koja tvrtka to radi???! samsung, htc?! iphone i ostalo ako ti se sto dogodi u jamstvenom roku, daju ti potpuno novi uređaj s novim jamstvom.

15 godina
Siri za Android

htc-u i samsungu niti ne treba da ga ljudi reklamiraju jer se njima nikad nece dogoditi takve stvari koje su se dogodile appleu(bar se nadam:D)

1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
dturko kaže...

htc-u i samsungu niti ne treba da ga ljudi reklamiraju jer se njima nikad nece dogoditi takve stvari koje su se dogodile appleu(bar se nadam:D)

joj de dobro je, mome prijatelju je na sgs2 prvi dan etkazo ekran, pola slike bilo pola ne. ali je dobio novi jer po zakonu nasemu u roku 7 dana ako reklamiras dobijes novi, poslije se salje u servis

14 godina
Siri za Android

Fajt, fajt, fajt, fajt -.-

Dosadni ste iBogu iVragu

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.

4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Siri za Android

http://androidcommunity.com/siri-alternatives-for-android-users-20111013/

OR you could just get FlexT9. It's an Android IME (keyboard) with voice recognition by Nuance and that way you can voice enable virtually everything on Android. If Nuance sounds familiar, it's because it's the same company that powers Dragon Naturally Speaking and Oh yeah, Siri! :)

That said, Siri is like most iPhone features these days, behind the curve. FlexT9 has been available on Android for no less than 6 months (maybe even a years).

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Siri za Android

probao sam ali bolji mi je vLingo,probajte obavezno ako već niste.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Siri za Android

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/156466/Siri-uopce-ne-razumije-skote.html

Hahaha, sad će Škoti konačno naučit engleski... xD

1 0 hvala 0
17 godina
Speaktoit Assistant je najbolji jer uz Google Voice Search koristi još jedan, nepoznat engine od developera.
Probao sam Vlingo, nije zadovoljio jer nema neke funkcije za alarm npr.

Također probao sam iris. i nije mi se svidio jer ima najmanje funkcija od svih.
Tako da Google Voice Search ili Speaktoit Assistant FTW!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
woodgamesfx kaže...

Siri je personal assistance , a ovo što vidim je voice control , što je recimo u usporedbi kao Enterprise i Yugo 45.

Inaće  voice control za neke jednostavnije akcije na mobitelima  je već više od desetljeća.

Bolja definicija glasi :

Siri je predstavljen od strane Applea kao "personal assistant" a zapravo je voice control manager.

Isto vrijedi i za sve slične softvere

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Siri za Android

bit će nešto kad tad

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Siri za Android

Ovo govori sve :

“Iris” (naopako Siri). Iris je u ranoj beza fazi razvoja i ako se želite malo zabaviti (na engleskom) 

sa izvora :http://mob.hr/iris-siri-za-android/

1 0 hvala 0
15 godina
Siri za Android

drago mi je da apple ima tako dobru konkurenciju.

jer tko najviše profitira zbog ovakvih nadmetanja? svi mi krajnji korisnici i ios- a i androida..

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice