Programeri brutalno iskreni zašto im je draži iOS

poruka: 5
|
čitano: 1.008
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Nije da nismo znali, ali neka dođe i iz usta developera zašto više preferiraju izrađivati aplikacije za iOS nego za Android. Sve naravno leži u parama

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Programeri brutalno iskreni zašto im je draži

De se vise odlucite. Kad kazu iphone precijenjen ide kontra pa i galaxy kosta toliko a sad siromasni kupuje androide... Kad kazu iphone najskuplji ide kontra pa niko ne kupuje po cijenama u trgovini a sad je iphone za bogate... Ispada da bogati kupuju najskuplje ali sa popustima i ratama od telekoma. Stipse ti bogatasi....

17 godina

Ajmo malo razbiti mitove :

1.Danasnji Android košta kao IPhone. Telefon no. 1 2015.-e

2.Aplikacije prvo stižu na iPhone. Možda prije 5 god. Evo AppleTV neki dan dobio VLC

3.Kupujem aplikacije kad želim poduprijeti developera : tasker, epsxe.. Mislim da zarađujem više od prosječnog iphone tinejdžera 

*Prije bih rekao da su išli ovom logikom: ako korisnik dade tolike novce za IPhone koji mu za te novce pruža te i te mogućnosti, onda će sigurno bez puno razmišljanja potrošiti možda i kod nas. Žele reći da je već kupnja iphone neracionalna odluka. Kao kupnja sportskog auta kod čovjeka sa krizom srednjih godina

There is no job like cron job!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 18:00 (hrvooje).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nažalost statistike pokazuju da su korisnici na Appleovoj platformi spremniji platit za aplikaciju. Međutim na Google playu je više aplikacija i tako se statistika izravna na kraju. Kada još uračunamo da Android korisnika ima više, ispada da ti je vjerojatnost da ćčeš prodati aplikaciju podjednaka, međutim na appleovoj platformi je samo veća ta vjerojatnost po jednom korisniku.

https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Apropos tko više voli što, ima se o tome puno toga za prokomentirati! 

Meni nebi bio problem dati za aplikaciju recimo 8.00$, ali da ta aplikacija onda i podržava "MOJ" gadget, konkretno govorim o rezoluciji displaya i samoj veličini, jer neka aplikacija ne izgleda iz tog razloga jednako na 4.8 i 5.5 recimo incha! 

Poštujem čak i malo više developer-a koji uradi aplikaciju za mobitel, ali i za tablet računalo, pa ako su stvarno kvalitetne, i meni potrebite, ne vidim razloga da ne potrošim zbog njega i njegovog truda 16.00$ ili više ako je potrebito! 

Nevezano za android OS, ima i tamo nekoliko VrhVrhunskih aplikacija, a čini mi se da su od onih mukte, kao na primjer "My Tracks", koja je po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju uber kvalitetna aplikacija! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice