Pad Apple-ove prodaje u Europi.

poruka: 13
|
čitano: 1.056
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Ne znam zasto nitko iz redakcije BUG-a nije objavio ovu vijest, a vijest je puno bitnija od ostalih Apple-ovih vijesti koje se mogu nac na ovom portalu, takodjer je tu vijest prenjelo puno poznatih internet stranica.

Dakle, u mnogim europskim drzavama zamjetio se pad prodaje Apple-ovih proizvoda, kao sto su Njemacka, Francuska, Italija i Spanjolska.

Rast se nastavio u UK, Americi i Australiji.

Valjda nece sad Apple pocet tuzit ostale prizvodjace.

gsmarena.com

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Pad Apple-ove prodaje u Europi.
Edge kaže...

Ne znam zasto nitko iz redakcije BUG-a nije objavio ovu vijest, a vijest je puno bitnija od ostalih Apple-ovih vijesti koje se mogu nac na ovom portalu, takodjer je tu vijest prenjelo puno poznatih internet stranica.

Za to ne bi dobili pare {#}

Lipstick junkie be funky all he wanty
17 godina
Edge kaže...

Dakle, u mnogim europskim drzavama zamjetio se pad prodaje Apple-ovih proizvoda, kao sto su Njemacka, Francuska, Italija i Spanjolska.

Rast se nastavio u UK, Americi i Australiji.

Valjda nece sad Apple pocet tuzit ostale prizvodjace.

gsmarena.com

Zato što je Apple ispao negativan pa BUG ne želi objavit

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
protjeran

Normalno da je pad prodaje, ljudi čekaju da dođe Lumnia 800

Baš kao i ja

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
roseman kaže...

Normalno da je pad prodaje, ljudi čekaju da dođe Lumia 800

Baš kao i ja

;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
protjeran
Zalim te sta cekaju lumiu 800, ajde da je neki galaxy s3, al lumia 800 je nesto sta je na trzistu vec jako dugo u obliku omnie 7 i slicnih mobitela.
15 godina

{#}{#}

Samo se čekalo da krene trend.
I započelo je {#}

Ne bojte se za BOL, uskoro će vijest "Pad Appleove popularnosti u Europi? Ili možda ne?? - trlololololol"

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zar je bug pro apple? bljak. najodvratnija firma ikad taj apple.

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ansha kaže...
Zalim te sta cekaju lumiu 800, ajde da je neki galaxy s3, al lumia 800 je nesto sta je na trzistu vec jako dugo u obliku omnie 7 i slicnih mobitela.

Care to elaborate?

Ovako ostavljas dojam kao da lupetas gluposti i kako nemas pojma o cemu pricas.

Mozda ako dodatno objasnis uspijes promijeniti dojam o sebi.

- Psiho246
16 godina
protjeran
Pametnom i informiranom se tu nema sta elaborirat, a tvoj dojam o meni mi je uzasno bitan u zivotu.
17 godina
ansha kaže...
Pametnom i informiranom se tu nema sta elaborirat, a tvoj dojam o meni mi je uzasno bitan u zivotu.

Pricam o dojmu kojeg opcenito stvaras.

A buduci da ova dva mobitela koja si spomenuo jedinu dodirnu tocku koju imaju jest rezolucija ekrana i operativni sustav, tvoj post zahtjeva dodatno obrazlozenje.

Sve je ostalo drugacije, dizajn, velicina ekrana, pixel density, drugaciji cipset, baterija, sve....tako da nama glupima treba dodatno objasnjenje tvoje izjave.

Ocito nisam u toku i nisam dovoljno informiran.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 13:58 (Psiho246).
17 godina

cem neg misli za apple. Ko ne želi, ne koristi.

Rekli šta rekli, zar mislite da bismo imali toliko appova u android i apple storu da oni nisu popularizirali smartphonove u tako kratko vrijeme?? Čekali bi 5 godina da samsung pogura stvari po cijelom svijetu, a da ne spominjem cijenu.

(gotovo) Svaki android i WinPhone mora ići nižom cijenom od iphona i time donosi smartphonove u što veće narodne mase.

m

0 0 hvala 0
17 godina
diablo2211 kaže...

cem neg misli za apple. Ko ne želi, ne koristi.

Rekli šta rekli, zar mislite da bismo imali toliko appova u android i apple storu da oni nisu popularizirali smartphonove u tako kratko vrijeme?? Čekali bi 5 godina da samsung pogura stvari po cijelom svijetu, a da ne spominjem cijenu.

(gotovo) Svaki android i WinPhone mora ići nižom cijenom od iphona i time donosi smartphonove u što veće narodne mase.

m

Cijene mobitela su od prilike uvijek iste.

Apple je taj koji je dosao na trziste i podigao inace prosjecnu cijenu high end smartphone-a, a nisu drugi snizili cijene.

Nekada high end SP Nokia n95 je kostao u slobodnoj prodaji oko 5 tisuca kuna.

Jos stariji Siemens SX1 koji je u svoje vrijeme bio high end SP, kostao je oko 6k kuna.

HTC Desire danas kosta oko 4k kuna, dok Desire HD kosta oko 5k.

Razmisli o ovome, pa izvedi novi zakljucak. {#}

- Psiho246
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice