Ouy open source konzola će biti VRLO malena
- poruka: 10
- |
- čitano: 1.017
- |
- moderatori:
XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo je uređaj koji vam omogućava igranje Android smartphone igrica na velikom TV ekranu. Ne djeluje mi nešto previše privlačno.
ovo je uređaj koji vam omogućava igranje Android smartphone igrica na velikom TV ekranu. Ne djeluje mi nešto previše privlačno.
Budući da će unijeti bar nešto više konkurencije i još važnije - otvorenosti u svijet game konzola, itekako djeluje privlačno bar kao projekt, makar osobno nemam namjeru kupiti je (jednostavno - nemam potrebu za konzolom).
I da, iako ne znam sve detalje, ne znači da će samo trenutne smartphone igrice biti podržane - bit će itekako moguće napraviti igrice koje su namijenjene za veći ekran, kao i modificirati ostale.
What kind of games will be on OUYA?
It’s a little early to share a final roster. We’ll do that when we get closer to launch next year.
OUYA will offer the best games possible—and a wide range of them—including new games developed specifically to take advantage of the OUYA console. As you can see in this Kickstarter, we’re already taking to some of the best-known game developers, and beloved indie game makers. We trust them to deliver the goods!
If you have a game you'd like to see on OUYA you can request it:
https://www.surveymonkey.com/s/ouyatop20
And remember, because OUYA is based on Android, any app developer could publish their Android app to OUYA.
(dio naglašen s moje strane)
Bude li jeftin i dobro vrtio XBMC, kupujem pa makar nikad ne kupio neku igru :)
ali ima i OnLive
Biti ce i puna verzija Minecrafta.
ali ima i OnLive
Biti ce i puna verzija Minecrafta.
da li bi vjerovali kad vam kažem da velikom broju korisnika niti OnLive servis niti Minecraft ne predstavlja ništa vrijedno pažnje ? 
bil ti vjerovao kad kažem da ti ne predstavljaš velik dio korisnika i da ovaj proizvod nije ciljan ljudima koji imaju gamerske kompove i konzole nego casual gamerima. nekome tko recimo traži prijelaz sa Wii-a, a Wii ima veliko tržište
bil ti vjerovao kad kažem da ti ne predstavljaš velik dio korisnika i da ovaj proizvod nije ciljan ljudima koji imaju gamerske kompove i konzole nego casual gamerima. nekome tko recimo traži prijelaz sa Wii-a, a Wii ima veliko tržište
bih !