Novi Call of Duty potvrđen

poruka: 67
|
čitano: 9.026
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Novi Call of Duty potvrđen
roseman kaže...

Id Softwer bi Aktivižnu trebo plačat zbog ovakve promocije,pošto im koriste engine već 10 god i još uvjek uspjevaju prodat muda po bubrege!

Teksture s time nemaju nikakve veze, mogli su oni slobodno natrpati i 3x vece u taj isti engine. To je samo pitanje radne i video memorije. To je prvenstveno zbog konzola, koje su tradicionalno uvijek memorijski ogranicene.

Ali da prodaju muda pod bubrege (5x prakticki istu igru), s time se slazem.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
14 godina
neaktivan
lijepo uzmeš ps3, fragfx i opleti...bez trzanja, a kao da si na kompu :P
16 godina
neaktivan

Taman kad je i trebao biti najavljen, neznam zašto, ali muka mi je došla kad sam čuo vijest, nije ih sram ovo raditi?

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Taman kad je i trebao biti najavljen, neznam zašto, ali muka mi je došla kad sam čuo vijest, nije ih sram ovo

I ja se to nekad upitam. Nije ih sramota najavljivat ekskluzivni sadržaj DLC-a, dvije mape, vjerovatno neakav soundtrack i video behind scenes. WOW{#}.  

16 godina
http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
neaktivan

Ovo je stvarno neočekivano... mislio sam da je MW3 kraj.

Zašto jednostavno ne puste ljude da rade jedno 3 godine igru pa da fakat igra bude savršena. Sa svakim nastavkom fanovi očekuju puno bolju igru. Ali to se ne događa. Unapređenja ima ali ne toliko koliko  fanovi žele...

Arian RIčko
16 godina
protjeran
77ari kaže...

Zašto jednostavno ne puste ljude da rade jedno 3 godine igru pa da fakat igra bude savršena. Sa svakim nastavkom fanovi očekuju puno bolju igru. Ali to se ne događa. Unapređenja ima ali ne toliko koliko   fanovi žele...

Ovako, unapređenja može biti:

• Otežanje level-anja
  • Pripremanje svog arsenala prije misije
  • Potpuno novi engine sa dobrom grafikom koji se vrti i na srednje jakim racunarima poput mog (s malo jačim CPU-om)
  • Naginjanje kao jedan od najvažnijih dijelova
  • Tag-anje neprijatelja
  • Mogućnost letenja avionom i voženja auta po volji
  • Bolji zvuk oružja, ne treba da bude hrskav već sočan i mastan

To bi bilo to što sam se mogao sad sjetiti.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
77ari kaže...

Zašto jednostavno ne puste ljude da rade jedno 3 godine igru pa da fakat igra bude savršena. Sa svakim nastavkom fanovi očekuju puno bolju igru. Ali to se ne događa. Unapređenja ima ali ne toliko koliko   fanovi žele...

• Otežanje level-anja
  • Potpuno novi engine sa dobrom grafikom koji se vrti i na srednje jakim racunarima poput mog (s malo jačim CPU-om)
  • Tag-anje neprijatelja

Da se to ostvari što si napisao ja bi kupio igru čim izađe. Ali nestignu za 1 godinu to sve napraviti. Jer ih forsiraju da što prije igra bude gotova da poberu pare.

Arian RIčko
15 godina
neaktivan

cod4 je bio zadnji cod dostojan tog imena uz naravno legendarni cod2 i cod...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 20:32 (rebelsy).

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

• Otežanje level-anja
  • Tag-anje neprijatelja

Poletiš li ti avionom po onolikim mapama svaka ti čast.

A daju li NOVI engine ja ću ih kupiti deset komada.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
15 godina

{#}

:D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
thuglife kaže...

Evo, 2 dana, jako malo zabave (vremenski) i već sam prešao MW3.

Tužno, a na Steam-u je 60E što je negdje oko 430Kn, 12 dana po 2 hamburgera i Coca-Cola.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
Mentalist kaže...
thuglife kaže...

Evo, 2 dana, jako malo zabave (vremenski) i već sam prešao MW3.

Tužno, a na Steam-u je 60E što je negdje oko 430Kn, 12 dana po 2 hamburgera i Coca-Cola.

Ja za 120kn od OriginalEXE-a uzeo...to je 3 komada i 5 kola i 5 hamburgera :D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
17 godina

Vidim spomenut je Unreal engine, ali taj engine je daleko od cod engina po dorađenosti. Osim toga za unreal je puno lakše raditi mape i modove nego za cod.

Da je Epic htjeo biti bezobrazan mogao je unreal isto tako štancati pa bi imali unreal 2005, 2006, 2007........2xxx, 3xxx nastake. Osim toga Epic je igračima unreala dao map i mod editor i iz toga je izašlo mnogo kvalitetnih modova, pa čak i novih igara.

Dok god igrači cod budu kupovali zbog novih mapa activision če funkcionirati na principu zašto dati nešto besplatno kada se može to i prodati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam mislio da cu docekat ovaj dan....{#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da neće još dugo tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisu svi igrači zahtjevni ovako kao mi. Imam ja frendova koji igraju sve nove nastavke plačaju ih bez obzira vrijede li te pare. Cod sada živi na staroj slavi isto kao iPhone.

Da rade igru min 3 godine onda bi sve bilo super. Tek onda bi se ostvarilo sve što bi mi htjeli. Al nadajmo se da če se za ovaj nastavak potruditi. Sad možemo samo moliti boga da ispadne što bolje... {#}

Arian RIčko
16 godina
protjeran
77ari kaže...

Nisu svi igrači zahtjevni ovako kao mi. Imam ja frendova koji igraju sve nove nastavke plačaju ih bez obzira vrijede li te pare. Cod sada živi na staroj slavi isto kao iPhone.

Da rade igru min 3 godine onda bi sve bilo super. Tek onda bi se ostvarilo sve što bi mi htjeli. Al nadajmo se da če se za ovaj nastavak potruditi. Sad možemo samo moliti boga da ispadne što bolje...  {#}

STOP, STOP I STOP.

Ovako, ispričat ću vam priču u kojoj ću nahvaliti sebe, ali to nije bit.

Svaki put kad pišemo Školsku Pismenu Zadaću iz hrvatskog pišemo je 90 minuta. Za to vrijeme, ja napišem 5-6 strana kvalitetnog testa i pišem ono što nitko ne bi očekivao da će netko napisati o zadanoj temi.

Opet, imam prijatelja koji napiše pola stranice i većina mu je kao Ja sam taj i taj. Ja volim nogomet. Ja volim svoju mamu.

Ovi što pišu CoD su uposlili ovog drugog tipa da im piše priču. Nije bitno da lise piše 3 godine ili 5 dana, bitan je talent ljudi koji na tome rade.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 23:56 (Mentalist).
15 godina

Bravo ti.

Mislim da nije problem napisati nekakvu lijepu, dugu i maštovitu priču već je analizirati kroz igru na kojoj oni rade 2 godine s tim da SP nije jedini dio igre.

Bilo bi najbolje kada bi se Activison fokusirao na jedan CoD na kojem će raditi barem 3 godine i to na novom engine-u i da uvedu nešto novo. Ali očito neće s obzirom da zarađuju toliku lovu na svakom CoD-u.

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
16 godina

naznam zasto stalno spominjete da se na igri radi godinu dana, radi se na svakom codu 2 godine jer svaki proizvođac izdaje svake 2 godine svoj cod, jednu godinu iw, jednu treyarch. u 2 godine se da dosta toga napravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sako9800 kaže...

Bravo ti.

Mislim da nije problem napisati nekakvu lijepu, dugu i maštovitu priču već je analizirati kroz igru na kojoj oni rade 2 godine s tim da SP nije jedini dio igre.

Bilo bi najbolje kada bi se Activison fokusirao na jedan CoD na kojem će raditi barem 3 godine i to na novom engine-u i da uvedu nešto novo.

Prvo, drugu rečenicu nisam razumio. Kako misliš analizirati priču kroz igru?

Kao drugo, nema se šta izmišljati to je FPS shooter i ne možeš ubaciti ništa revolucionarno. Samo priču popraviti.

15 godina
Mentalist kaže...
sako9800 kaže...

Bravo ti.

Bilo bi najbolje kada bi se Activison fokusirao na jedan CoD na kojem će raditi barem 3 godine i to na novom engine-u i da uvedu nešto novo.

Prvo, drugu rečenicu nisam razumio. Kako misliš analizirati priču kroz igru?

Kao drugo, nema se šta izmišljati to je FPS shooter i ne možeš ubaciti ništa revolucionarno. Samo priču popraviti.

Kao prvo, COD se nikada nije prijetjerano fokusirao na SP....znaju napraviti lijepu i zanimljivu priču, nabijenu akcijom. Ali glavni dio CoD-a je multiplayer. Na to se oni fokusiraju. A i da rade dvije-tri godine, sumnjam da bi napravili ista drugo osim odužeg singleplayera, dvije-tri mape više nego inaće. Samo što im treba je znanje i mašta, a ovi koji su im do sada radili codove, meni se čini da su maštoviti i talentirani. Vama bi svima novi cod bio pravi cod da ima novi engine. Osobno, hebe mi se za engine. Meni vamo sve štima. Avioni i heliči netrebaju, imaš killstrikeove. Naravno da bi bilo uredu da ima novi engine, jer su stvarno prijetjerali. Ali ni ovom ništa ne fali......pola ljudi igra bf na low, a polovica ukupnog gaming svijeta ga ni neigra. Tako da bi bilo bolje pricekat nextgen konzole i onda izbacit neki ultrahigh engine.

16 godina
protjeran
nul-3 kaže...

Ali glavni dio CoD-a je multiplayer.

Onda uzmi i igraj istu igru (osim sto CoD 2 nema sprint-a) za 500Kn svake godine.

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
77ari kaže...

• Otežanje level-anja
  • Tag-anje neprijatelja

Da bi sd omogučila vožnja auta i aviona po volji to više nebi bio COD

15 godina
Mentalist kaže...
77ari kaže...

• Otežanje level-anja
  • Tag-anje neprijatelja

ak trazis ovo, imas bf... trololololololllololololololo

League of Legends Nick (WEST): hRay
14 godina
neaktivan

Veliki sam fan CoD-a, svaki dan i noc igram CoD2 vec 6 godina, obozavam MW srijale ali stvarno ako se bude koristila ista politika, neka idu u 3 pm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mentalist kaže...
nul-3 kaže...

Onda uzmi i igraj istu igru (osim sto CoD 2 nema sprint-a) za 500Kn svake godine.

Već sam gore napisao da sam igru platio 120 kn (30KM)

El' si možda igrao MW3 multiplayer?

16 godina
protjeran
nul-3 kaže...
Mentalist kaže...
nul-3 kaže...

Već sam gore napisao da sam igru platio 120 kn (30KM)

El' si možda igrao MW3 multiplayer?

Trebao sam jučer, ali prijatelj i ja imamo različite verzije. Nemamo orginal. Kako li si ti došao do tog primjerka, vjerovatno necemo saznati.

Ali, igrao sam i CoD4 multiplayer i CoD:MW2 multiplayer i jedina razlika je bila ona krv što izgleda kao sok od brusnice po ekranu.

14 godina
neaktivan

Ja sam prije igrao CoD4 mp al su mi dosadile mape. Sada igram MW2 igra nema velikih razlika jedino ljepše slika izgleda, druge mape (stim da ima istih kao u codu 4 i jedna mi je skroz ista kao cod 1) i nešto novih oružja.

Arian RIčko
16 godina
protjeran
77ari kaže...

Ja sam prije igrao CoD4 mp al su mi dosadile mape. Sada igram MW2 igra nema velikih razlika jedino ljepše slika izgleda, druge mape (stim da ima istih kao u codu 4 i jedna mi je skroz ista kao cod 1) i nešto novih oružja.

Ja sam u singleplayer-u MW3-a kojeg sam na hard prešao u stanju isključenog mozga (uzmete pušku, odmah je ammo 1600) primjetio najmanje 4 lokacije koji su nenormalno ličile na one iz MW1 (pa cijela desna zgrada iz pipeline-a je samo prenesena).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice