Novi benchmark iz Uniginea

poruka: 5
|
čitano: 835
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ljubitelji mjerenja performansi svojih ljubimaca sada mogu uživati u novoj verziji Haven benchmarka pod oznakom 2.5. Ova verzija donosi brojna poboljšanja testiranja, ali i stabilnost prilikom testiranja. Novost je što dolazi i u dvije verzije: basic koja je besplatno dostupna korisnicima i professional verziju za koju će trebati izdvojiti i povečih $495. Basic verziju možete preuzeti ovdje.

slika slika
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: Novi benchmark iz Uniginea
igy kaže...

Ljubitelji mjerenja performansi svojih ljubimaca sada mogu uživati u novoj verziji Haven benchmarka pod oznakom 2.5. Ova verzija donosi brojna poboljšanja testiranja, ali i stabilnost prilikom testiranja. Novost je što dolazi i u dvije verzije: basic koja je besplatno dostupna korisnicima i professional verziju za koju će trebati izdvojiti i povečih $495. Basic verziju možete preuzeti ovdje.

495$  {#}

15 godina
neaktivan

Da si fulao cijenu za jednu decimalu opet nema smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

bem ti više te benčmarkove !!

od kad sam tu na forumu više ništa ne igram, samo nešto benčam {#}

Sinu sam dao ime ŠOKRE ! Sad mu je u školi nadimak KREŠO.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Novi benchmark iz Uniginea
SpyGi kaže...
igy kaže...

495$  {#}

avantgard kaže...

Da si fulao cijenu za jednu decimalu opet nema smisla.

Kako ne? Cijena je još i mala. Professional verzija 3DMark-a 11 košta $995. Professional verzije dolaze s licencom za komercijalnu upotrebu i jedino zbog toga im je cijena takva kakva je..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice