Intel predstavio 16 novih procesora!

poruka: 12
|
čitano: 1.534
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Intel predstavio 16 novih procesora!

Kak se vidi na linku dole, Intel je predstavio 16 novih procesora zapravo vecina ih je samo nadograđenih modela brže radne frekvencije i tak to.{#}

Čak 11 modela je namjenjeno, Desktop računalima a ostali su predviđeni samo za Laptope znači Mobilini procovi.{#}

Jedna stvar upada u oko kao, Sjekira u prozor znači Celeron G440 jednojezgreni 1.6ghz procesor sa grafickom jezgrom to sigurno iako ne piše tu no nebtno sad.{#}

Ovo mora bit neka greška fučkaj ga,{#} u slučaju da je to istina onda je besmisleno itekak 2011 godina i sad izbacit jednojezgreni proc takvih karakteristika od 35WTDP-a za Desktop segment. Pa kojeg to ima smisla uopče i kome je to namjenjeno, a još bitnje kome to treba konkurirat zapravo ( AMD E-450 APU X2 1,66 ghz 18W TDP-a??? ) ništ mi nije jasno ak su to točne specifikacije tok Celerončeka.{#}{#}

http://www.tcmagazine.com/tcm/news/hardware/40523/intel-rolls-out-more-core-pentium-and-celeron-processors

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Moj PC  
1 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Re: Intel predstavio 16 novih procesora!

Celeri su uvijek bili srot i ni po cemu zanimljivi. Valjda je jedini celer koji je vrijedan spomena dobar stari Celeron 300A. Tako da slobodno mozes ignorirati sve nelogicnosti koje kod celera nades :D

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
16 godina
protjeran
rustweaver kaže...

Celeri su uvijek bili srot i ni po cemu zanimljivi. Valjda je jedini celer koji je vrijedan spomena dobar stari Celeron 300A. Tako da slobodno mozes ignorirati sve nelogicnosti koje kod celera nades :D

Ne znam sta ocekujes od procesora vrijednog 200Kn.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

A ja ne znam kakvu reakciju od mene pokusavas izvuci ovom porukom.

Po cemu si zakljucio da ja imam nekakva velika ocekivanja od Celerona?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 18:17 (rustweaver).
16 godina
protjeran
rustweaver kaže...
Mentalist kaže...

A ja ne znam kakvu reakciju od mene pokusavas izvuci ovom porukom.

Po cemu si zakljucio da ja imam nekakva velika ocekivanja od Celerona?

Pa rekao si, i citiram:

rustweaver kaže...

Celeri su uvijek bili srot i ni po cemu zanimljivi.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 18:21 (Mentalist).
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Pa rekao si, i citiram:

rustweaver kaže...

Celeri su uvijek bili srot i ni po cemu zanimljivi.

I iz toga si uspio iscitati da ja imam nekakva ocekivanja od celerona? Autor teme je rekao da je smijesno sto celeron ima samo jednu jezgru u danasnje vrijeme, na sto sam ja konstantirao da su celeroni oduvijek bili takvi "cudni" (blago receno).

Sto god da si pokusavao postici nije ti uspjelo, a sad me se okani...

16 godina
protjeran
rustweaver kaže...

I iz toga si uspio iscitati da ja imam nekakva ocekivanja od celerona? Autor teme je rekao da je smijesno sto celeron ima samo jednu jezgru u danasnje vrijeme, na sto sam ja konstantirao da su celeroni oduvijek bili takvi "cudni" (blago receno).

Pa nisu cudni, samo su namjenjeni korisnicima s najmanjom potrebom za performansama.

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Pa nisu cudni, samo su namjenjeni korisnicima s najmanjom potrebom za performansama.

"Cudni" u ovoj recenici je samo figurativno, da ne upotrijebim izraz "srot" i "onemocali". Idi trolaj negdje dalje, dovoljno sam te zabavljao...

Da rezimiramo: od celerona ne ocekujem nista, da je srot od procesora to je cinjenicno stanje stvari a ne izraz moje razocaranosti. Jako dobro znam koje je ciljano trziste celerona, a uz to sam i sâm bio neko vrijeme vlasnik jednoga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 18:39 (rustweaver).
18 godina

nije mi jasno zašto kod desktopa HD3000 čuvaju samo za top modele  {#}

ispravljam se.. vidim da ima i3 2105 u ponudi mada bih volio vidjet i neki jeftiniji i5 sa tom grafikom..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 18:41 (nixass).
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Sta zapravo mislis kad kazes srot? Imam jednog radi vec dugi niz godina.

Doista, jedini kriterij po cemu bi se nesto moglo vrednovati je onaj dugovjecnosti, niti jedan drugi ne dolazi u obzir. Kao sto rekoh, dovoljno sam te hranio...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Sta zapravo mislis kad kazes srot? Imam jednog radi vec dugi niz godina.

Nista, nista.

Crko' Celeron?

{#}

STEAM: BenjamiX97 ::: Skype: benocplusplus :::

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Doista, jedini kriterij po cemu bi se nesto moglo vrednovati je onaj dugovjecnosti, niti jedan drugi ne dolazi u obzir. Kao sto rekoh, dovoljno sam te hranio...

Zašto smatraš Mentalista trolom? Ja ne vidim ništa loše u njegovim pitanjima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice