HD 7970 review

poruka: 7
|
čitano: 2.196
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HD 7970 review

Pa techpowerup se docepao jedne i imaju review,

Link: http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7970/25.html

btw: Link je za Ungine Heaven, super performanse u odnosu na cak HD6990

EDIT: A overclock rezultati su jos bolji :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 20:40 (dragan225).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD 7970 review

Zanimljivo. Maloprije sam postao istu (samo dosta opširniju vijest) pa je izbrisana bez objašnjenja ikakvog. Mod ajde izdvoji 10 sekundi svojeg dragocjenog vremena pa mi pošalji kratko obrazloženje na PM. Hvala.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 20:55 (Fermi).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HD 7970 review
Fermi kaže...

Zanimljivo. Maloprije sam postao istu (samo dosta opširniju vijest) pa je izbrisana bez objašnjenja ikakvog. Mod ajde izdvoji 10 sekundi svojeg dragocjenog vremena pa mi pošalji kratko obrazloženje na PM. Hvala.

Sramota je da cijeli dan nisu rekli ni a o 7970 releaseu. Bitno da objavljuju svakakve p1zdarije koje nemaju veze s vezom.

16 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
Fermi kaže...

Sramota je da cijeli dan nisu rekli ni a o 7970 releaseu. Bitno da objavljuju svakakve p1zdarije koje nemaju veze s vezom.

ma care ovo je savrseno normalan tok stvari - zapravo veoma cudno je kad bugovci objave nesto (a da nije Apple) sa manje od bar dan zakasnjenja{#}{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina
neaktivan
HD 7970 review

Ma ovo je katastrofa. Bug-u treba više nego ikad do sad par entuzijasta, geekova koji će nam davati vijesti prije nego ih mi sami pronađemo. Postali su 24sata u informatičkom smislu. Nažalost. Pisano izdanje neću ni spominjati.

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HD 7970 review + neke sitnice

Ako niste znali izašli su detalji o HD 7950 i da AMD radi na nabavci jeftinijiih PCB-ova da bude manja cijena kartica, također Seagate sad posjeduje Samsung, i AMD fokusira sad najviše prebacivanje na 20nm i 14nm, kasnije budem postao Linkove od kud mi informacije, sad na brzinu samo napisao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Penryn kaže...

Ma ovo je katastrofa. Bug-u treba više nego ikad do sad par entuzijasta, geekova koji će nam davati vijesti prije nego ih mi sami pronađemo. Postali su 24sata u informatičkom smislu. Nažalost. Pisano izdanje neću ni spominjati.

Davno je BUG prestao biti izvor informacija geekovima,danas je on promo materijal Apple proizvoda i ostalih šminka proizvođača (Alienware primjerice) za cure i klince koje takvi proizvodi zanimaju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice