GTX 680 u Veljači?

poruka: 5
|
čitano: 1.084
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTX 680 u Veljači?

Na internetu su se nedavno pojavile glasine da bi Nvidia svoju prvu Kepler grafičku karticu mogla izbaciti več sljedeči mjesec. Performanse bi trebale biti slične onima od HD7970. Takt jezgre od 780Mhz i 2GB memorije. Memory bus 512 ili 256bit, no moguće i 384bit. Glasinu je pokrenuo jedan forumaš sa Chiphell foruma.

Izvor

Peace and prosperity for us all thru superior firepower

2 0 hvala 4
18 godina
protjeran
GTX 680 u Veljači?

Ova godina je fino pocela ,stigla 7970, sad i nvidia izdaje novi model, cijene naravno idu dolje, lagano ali idu, jednostavno prekrasno... samo da je kuna malo vise ...

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: GTX 680 u Veljači?
JozicA kaže...

Ova godina je fino pocela ,stigla 7970, sad i nvidia izdaje novi model, cijene naravno idu dolje, lagano ali idu, jednostavno prekrasno... samo da je kuna malo vise ...

Da cjene idu dolje, samo koliko. Kad jedna 7970 kosta 5000+ kuna a  6970 kosta oko 2500 kuna (ne brojim 6990 kao standardnu karticu jer ono je po meni nesto sasvim drugo i ide  u ekstrem) onda nasi prodavaci ne vide bas puno smisla u skidanju cjena. Razlika je toliko velika da 7970 ne predstavlja pravu konkurenciju i i zamjenu za 6970.

14 godina
GTX 680 u Veljači?

Ma brzo ce cijene otic dole..Prodavaci ce narucivat nove  primjerke a starih koje ce biti na lageru ce se morati rijesti...Ne kazem da ce dat u bescijenje ali..Ja sam trenutno na staroj gts250 i htio bi uzet nest novo al nisam lud da se ne strpim do jedno kraja 2, pocetka 3 treceg mjeseca (ako cu uzimat ati) ili tam negdje do 4 ako cu ostat na nVidi-i. Racunam da ce 6950 (koju imam u u drugom kompu) past za jos nekih 200-300kn minimalno a onda {#} crossfire....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: GTX 680 u Veljači?
VedranOm kaže...
JozicA kaže...

Da cjene idu dolje, samo koliko. Kad jedna 7970 kosta 5000+ kuna a  6970 kosta oko 2500 kuna (ne brojim 6990 kao standardnu karticu jer ono je po meni nesto sasvim drugo i ide  u ekstrem) onda nasi prodavaci ne vide bas puno smisla u skidanju cjena. Razlika je toliko velika da 7970 ne predstavlja pravu konkurenciju i i zamjenu za 6970.

Slazem se u cijelini a posebno s boldanim dijelom. Uz ovakve cijene ja preskacem cijelu 7xxx seriju ukoliko na proljece-ljeto ne budu bas rapidno opadale. Interesantno ce biti promatrati novu bitku.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice