Google je "možda" znao da krši Java patente

poruka: 5
|
čitano: 1.114
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Sudac u slučaju Oracle vs. Google tvrdi da je Google možda znao da Android krši Java patente.

Da ne prevodim članak (imate ovdje: http://www.itworld.com/software/182381/judge-its-possible-google-knew-java-violation), mišljenja sam da je to jedan od pokušaja da Oracle i Google sjednu za stol i sve dogovore bez suđenja, što je izgleda sucu i cilj.

Kao jedina prepreka se postavljaju astronomski zahtjevi Oracle-a koje Google izgleda nema namjeru namiriti bez borbe, a pretpostavlja se da bi, u slučaju da Oracle ne smanji svoje zahtjeve i dobije na suđenju, Android mogao prestati biti besplatan

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ukoliko se ide na sud Oracle ce dobiti tuzbu u to uopste ne sumnjam.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Google je "možda" znao da krši Java patente

Sva sreća za software developere da nisi bio u pravu - Oracle nije dobio tužbu.

http://sites.google.com/site/erefhome/
15 godina
ZeljkoF1 kaže...

Sva sreća za software developere da nisi bio u pravu - Oracle nije dobio tužbu.

{#}

sva sreća pa nije pola godine staro, a i Microman već dugo vremena ne dolazi na forum

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
17 godina
sudy_freak kaže...

{#}

sva sreća pa nije pola godine staro, a i Microman već dugo vremena ne dolazi na forum

Kao što si i sam rekao sva sreća.

Btw. tema je sada aktualna (kada je bila presuda), tako da bolje da je čovjek napisao tu, nego da je otvarao novu temu.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice